ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ… «ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΤΟΥ… «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ»!

Την επομένη της απόφασης Κούλη για απαγόρευση της κυκλοφορίας, γράψαμε ένα άρθρο υπό τον τίτλο «Η απαγόρευση κυκλοφορίας ήταν μόνο η αρχή! Δεν ικανοποιείται με τίποτα ο… «μεγάλος ηγέτης» Κούλης!».

Ούτε… προφήτες είμαστε, ούτε πληροφορίες εκ των έσω έχουμε, αλλά «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει».

Και νέα, λοιπόν, ακόμα πιο περιοριστικά μέτρα ετοιμάζεται να πάρει η χούντα του ζαβού δικτάτορα, ενώ δεν έχουμε ούτε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων ούτε μεγάλη αύξηση των νεκρών. Όχι βέβαια χάρη στα μέτρα του δικτάτορα, αλλά επειδή ζούμε σ’ έναν ευλογημένο τόπο, που η θερμοκρασία είναι υψηλή, κι όπως υποστηρίζουν πλέον όλοι οι διαπρεπείς επιστήμονες του κόσμου, η άνω των 18 βαθμών θερμοκρασία μειώνει κατά πολύ τη μεταδοτικότητα του ιού!

Τα νέα μέτρα που θα πάρουν οι χουνταίοι του Μητσοτάκη, για να εκδικηθούν τους Έλληνες που τον θεωρούν… χαζό, προαναγγέλθηκαν στη φυλλάδα «Τα Νέα», του χοντρού κουμπάρου – που έσπευσε να δηλώσει πως πάσχει από κορωνοϊό λίγες ημέρες πριν αρχίσει η δίκη του για τα στημένα παιχνίδια και μόλις πληροφορήθηκε πως έκλεισαν τα δικαστήρια δήλωσε πως… θεραπεύθηκε. Πάρτε μια γεύση:

Ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, με δικαίωμα μετακίνησης από τις 5 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, ώρες κατά τις οποίες θα παραμένουν ανοιχτά σουπερμάρκετ, φαρμακεία και τράπεζες.

Δυνατότητα εξόδου για σωματική άσκηση ή σε περιορισμένη απόσταση από το σπίτι για περιορισμένο χρόνο και μόνο μία φορά την ημέρα.

Κλείσιμο επιχειρήσεων και πλήρης αναστολή κάθε «μη κομβικής παραγωγικής δραστηριότητας». Απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο.

Δικαίωμα μετάβασης για εφοδιασμό από ένα μέλος μιας οικογένειας.

Διακοπή λειτουργίας μέσων μαζικής μεταφοράς.

Αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών.

Αναστολή οικοδομικής δραστηριότητας.

Μείωση των λειτουργούντων πρατηρίων υγρών καυσίμων, τα οποία θα μένουν ανοιχτά λίγες ώρες.

Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας, όπως αυτήν που είχαν επιβάλλει στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της κατοχής οι Γερμανοί.

Τέλος, στρατός στους δρόμους, για να δείξει το κακαντράκι πως είναι κανονικός… δικτάτωρ, κι όχι… μαϊμού!

Όλα αυτά βεβαίως, θα συμβούν με την σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» και θ’ αποτελειώσουν την ήδη νεκρή ελληνική οικονομία! Για να γίνει ακόμα πιο επιτακτική η επιβολή νέων Μνημονίων –τρισχειρότερων απ’ όλα τα προηγούμενα μαζί!- στην μετά κορωνοϊό εποχή!