Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΖΑΒΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

Ο Ερντογάν Πασάς είναι θανάσιμος εχθρός μας. Ναι, έτσι είναι, αλλά δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι πρόκειται πλέον για ηγέτη παγκόσμιου βεληνεκούς. Δυστυχώς, έτσι είναι!

Ο Ερντογάν, λοιπόν, που είναι αναγνωρισμένος ηγέτης και δεν έχει ανάγκη επιβεβαίωσης, πήρε το πιο απλό μέτρο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού: απηγόρευσε την έξοδο από το σπίτι σε όσους είναι άνω των 65 ετών και σε όσους πάσχουν από χρόνια νοσήματα. Δηλαδή, στις ομάδες που είναι θανατηφόρος ο κορωνοϊός. Και υπέδειξε έναν τηλεφωνικό αριθμό, για να καταγγέλλουν οι πολίτες τυχόν κρούσματα απειθαρχίας που πέφτουν στην αντίληψή τους. Ούτε την τουρκική οικονομία έβαλε σε καραντίνα, ούτε τους πολίτες φυλάκισε!

Στην Ελλάδα που για κακή μας μοίρα κυβερνάει ένα πανικόβλητο και ολίγιστο ανθρωπάκι που λέγεται Κούλης, διαλύθηκε η οικονομία και φυλακίστηκαν οι πολίτες, μπας και ο Κούλης γίνει… Κυριάκος. Δε θα γίνει ποτέ, όσο και να χτυπιέται! Ο σεβασμός κατακτιέται, δεν επιβάλλεται! Κι ας ετοιμάζει τα μπογαλάκια του, γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε λαός φιλότιμος και δεχόμαστε πολλά, αρκεί να μη μας πατήσεις τον «κάλο». Κι εκεί που δε διανοήθηκαν να μας φυλακίσουν Οθωμανοί, Γερμανοί, Ιταλοί και Βούλγαροι κατακτητές, μας φυλάκισε ένας… Κούλης! Ε, αυτό πια δεν τρώγεται με τίποτα!