ΘΡΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ: «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΞΑΦΡΙΣΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

Την ίδια ώρα που οι «αρχές» του τόπου έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό κατά πάντων όσων παραβιάζουν τους περιοριστικούς νόμους κατά του κορωνοϊού, οι «ευπαθείς» συνεχίζουν το κλασικό βιολί τους…

Έτσι λοιπόν, δύο «ευπαθείς» γυναίκες έβαλαν στο μάτι ένα σούπερ μάρκετ της Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα  αφαίρεσαν από τα ράφια διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και πολλά σαμπουάν!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει τοπικό μέσο, όταν ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή, σταμάτησε τις δύο γυναίκες, τις έψαξε και διαπίστωσε ότι στο εσωτερικό του μπουφάν της μίας υπήρχαν περισσότερες από δέκα συσκευασίες σαμπουάν και αφρόλουτρων.

Όταν τις ρώτησε τι ακριβώς γύρευαν εκεί τα προϊόντα, εκείνες απάντησαν ότι φοβούνται τον κορονοϊό και πρέπει να πλυθούν!!!

Δε φτάνει που η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, δεν συμπεριλαμβάνει την «μειονότητα» των «ευπαθών», εκείνοι θρασύτατοι όπως πάντα και «βουτάνε» και τρέλα πουλάνε, απολαμβάνοντας την ασυδοσία και την ατιμωρησία που τους προσφέρει το κράτος σε κάθε τους παράνομη πράξη.

Να τους χαίρονται λοιπόν! 

Κ.Π.