Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο… «ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» ΚΟΥΛΗΣ!

Ακόμα πιο περιοριστικά μέτρα βάζει στους Γάλλους η ξεφωνημένη αδερφή ο Μακρόν.

Έτσι, ο πρωθυπουργός του, Φιλίπ, ανακοίνωσε ότι από σήμερα οι πολίτες θα μπορούν να βγαίνουν έξω από το σπίτι τους, για οποιουσδήποτε από τους λόγους που μπορούν να επικαλεστούν (για να ψωνίσουν, να ασκηθούν, να βγάλουν το κατοικίδιό τους, να πάνε σε γιατρό ή σε φαρμακείο κ.τ.λ.) μόνο μία φορά την ημέρα και για διάστημα μίας ώρας. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να απομακρύνονται από τα σπίτια τους σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός χιλιομέτρου. Τα δε πρόστιμα για «άσκοπη» κυκλοφορία, θα αυξηθούν από τα 135 ευρώ στα 375 για τους «πρωτάρηδες» και θα φτάσει τα 1.500 ευρώ για όσους έχουν ξαναφάει πρόστιμο!

Στα ίδια πρότυπα αναμένεται να βαδίσει και ο Κούλης Μητσοτάκης, σε δεύτερη φάση, ανεξαρτήτως κρουσμάτων και θανάτων, για να εκδικηθεί τους Έλληνες που τον θεωρούν… χαζό και να ικανοποιήσει την σαδιστική του μανία! Πιθανότατα, θα το κάνει τον επόμενο μήνα, μόλις θα φτιάξει για τα καλά ο καιρός και θ’ ανέβει αρκετά η θερμοκρασία, που οι πολίτες θα δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο να μείνουν μέσα!

Μάλιστα, για να φτιάξει κλίμα, έδωσε εντολή στα πληρωμένα τρολάκια του ν’ αρχίσουν με στημένα σχόλιά τους στα ΜΜΕ τη γκρίνια για την εφαρμογή των τωρινών μέτρων, ότι «δεν εφαρμόζονται από τους ασυνείδητους» κι ότι «χρειάζονται άλλα ακόμα σκληρότερα»!

Δείτε κάποια απ’ τα πρώτα ενδεικτικά σχόλια των παπαγάλων του:  

«Πρεπει να μπει οριο μια φορα τη μερα ανα κωδικο. Βγαινει ο καθε σκυλοβιος 5 φορες, για βολτα τον σκυλο λεει. Ο αλλος παει σουπερ, μετα απο μια ωρα παει φαρμακειο και πιο αργα παλι βολτουλα για τσιγαρα περιπτερο…».

«Σημερα στο Πανοραμα Θεσσαλονικης ολοι σουλατσαρανε σα να μη συμβαινει τιποτε . Κατι πρεπει να γινει. Ισως να βγαινουν για περιορισμενο χρονο που θα αναγραφεται στο sms ή μια φορά τη μέρα . Δεν αλλαξε τιποτε απο την Παρασκευή».

«Δεν εφαρμόστηκε το μέτρο, δε βελτιώθηκε καθόλου η κατάσταση. Όλοι βγήκαν στους δρόμους κρατώντας από ένα δικαιολογητικό. Έτσι δε γίνεται δουλειά. Κυριάκο, πάρε πρόσθετα μέτρα, να μην ξεμυτάει κανένας από το σπίτι του για να σωθούμε».