ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ! 

Ενώ η χούντα Μητσοτάκη έχει φυλακίσει τους Έλληνες στα σπίτια τους, άνοιξε την πόρτα της Ε.Ε. στα Σκόπια και την Αλβανία!

Σε ανακοίνωση, λοιπόν, που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών, παρατίθεται δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Βαρβιτσιώτη, ο οποίος αναφέρει ότι κατά τη συνεδρίαση των υπουργών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΕΕ μέσω τηλεδιάσκεψης, «δόθηκε το πράσινο φως για την διεύρυνση της Ε.Ε. στα Δυτικά Βαλκάνια», κι ότι «με την απόφασή μας για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία, στο τέλος αυτή της διαδρομής, η χώρα μας θα βρεθεί να συνορεύει με δύο ακόμα μέλη της ΕΕ»!

Φυσικά, δεν εξασφαλίστηκε κανένα αντάλλαγμα από τους… ευτυχείς μας γείτονες, καθώς η κυβέρνηση Κούλη εκτίμησε ότι οι Έλληνες είναι έγκλειστοι και τρομοκρατημένοι με τον κορωνοϊό, οπότε είναι ακίνδυνοι και πολλοί ούτε καν θα πάρουνε χαμπάρι τι έγινε!