ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ – ΠΡΟΒΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ «ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ»!

Από χθες το απόγευμα, έχει καταλυθεί το Σύνταγμα της Ελλάδος κι έχει καταργηθεί η βασικότερη ελευθερία του ελληνικού λαού, στην ελεύθερη κυκλοφορία!

Πρόκειται για χούντα Κούλη Μητσοτάκη, η οποία όμως έχει συνεργούς ολόκληρο το κατ’ ευφημισμόν αυτοαποκαλούμενο «συνταγματικό τόξο»!

Έτσι, εκτός από το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων (ΠΑΣΟΚ) και το κόμμα Βελόπουλου, που έσπευσαν να στηρίξουν τις χουντικές μεθοδεύσεις Μητσοτάκη, στο κόλπο της χούντας είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ!

Άλλωστε, όπως είπε ο δικτάτορας, πριν το διάγγελμα επικοινώνησε με τον «κ. Τσίπρα».

Και σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει «την ανάγκη να στηριχθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας, παράλληλα με την τήρηση των μέτρων», με τα οποία προφανώς συμφωνεί!

Το δε ΚΚΕ, της… ανυπακοής, που τον τελευταίο καιρό έχει πιεί το… αμίλητο νερό κι έχει χαθεί από την πολιτική πιάτσα, εξέδωσε μια ακαταλαβίστικη ανακοίνωση, στην οποία δε λέει κουβέντα για την επιβολή της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας!

Είναι φανερό πως είναι όλοι στο κόλπο, κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο! Ετοιμάζουν μνημονιακή συγκυβέρνηση για την «επόμενη μέρα», που θα βρει οικονομικά κατεστραμμένη την Ελλάδα, που θα οδηγηθεί οπωσδήποτε σε νέο Μνημόνιο, τρισχειρότερο κι απ’ τα τρία προηγούμενα μαζί! Μνημόνιο το οποίο θα αδυνατεί να επιβάλλει μια μονοκομματική κυβέρνηση, οπότε θα σχηματιστεί κυβέρνηση δήθεν «εθνικής σωτηρίας», απ’ όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου». Μετά από εκλογές, ή χωρίς εκλογές…