ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ «ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ» ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;

Δεν ισχύει για όλους ο νόμος της χούντας του Κούλη Μητσοτάκη, για την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, εις ότι αφορά τις συνέπειές του!

Κι αν ψυλλιαστήκατε ότι αναφερόμαστε στην «μειονότητα» των «ευπαθών», πολύ καλά κάνατε!

Ιδού τι αναφέρεται στις επεξηγήσεις του νόμου της κορωνοχούντας: 

«18. Τι συμβαίνει με ειδικές ομάδες του πληθυσμού, όπως τοξικοεξαρτημένοι, Ρομά και άστεγοι; Με ειδική μέριμνα του οικείου δήμου ενημερώνονται με κάθε πρόσφορο μέσο οι πληθυσμοί Ρομά κάθε περιοχής, ώστε να παραμείνουν καθ’ όλο το διάστημα του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας εντός των καταυλισμών. Άστεγοι και τοξικοεξαρτημένα ανέστια άτομα…».

Όπως βλέπετε, 1ον) το περί «ενημέρωσης με κάθε πρόσφορο μέσο» των «Ρομά» από τους δήμους των περιοχών τους, σημαίνει ότι τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες θα μπορούν να κυκλοφορούν ασύδοτα κι αν τυχόν πιαστούν να επικαλεστούν πως… δεν είχαν ενημερωθεί! Και 2ον) δεν αναφέρεται πουθενά, ότι θα υποστεί κι αυτή η «ειδική ομάδα του πληθυσμού» τις επιπτώσεις που προβλέπονται για όλους τους υπολοίπους κατοίκους της χώρας, σε περίπτωση μη συμμόρφωσής τους με τα μέτρα, δηλαδή επιβολή προστίμων και τα λοιπά! Άρα, στην ουσία τους «ευπαθείς» ΔΕΝ τους πιάνει ούτε αυτός ο νόμος!

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε, φυλακισμένοι Έλληνες;