ΧΟΥΝΤΑ ΗΛΙΘΙΩΝ! ΤΟ ΖΑΒΟ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ!

Συνέβη κι αυτό στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Την κατάργηση του Συντάγματος και την επιβολή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, με καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα το ζαβό!

Την οποία καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν διανοήθηκαν να επιβάλλουν σε τούτη τη χώρα ούτε οι Οθωμανοί, ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Ιταλοί, ούτε οι Βούλγαροι κατακτητές!

Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος προστασίας της δημόσιας υγείας για να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς οι πολίτες που κυκλοφορούν είναι λιγοστοί και παίρνουν τις προφυλάξεις τους και με το παραπάνω.

Ο λόγος είναι προφανής – τον γράφουμε συνεχώς τις τελευταίες ημέρες και τον επαναλαμβάνουμε: οι σύμβουλοι του ζαβού τον έχουν πείσει ότι ο λαός είναι μαζί του, κι ότι αν κηρύξει δικτατορία θα αποδείξει ότι είναι… ηγέτης – Κυριάκος και όχι Κούλης!

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να εφαρμοστεί στην πράξη, καθημερινά σε πόλεις και χωριά της χώρας θα διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ εκνευρισμένων αστυνομικών και εκνευρισμένων πολιτών, θα πολλαπλασιαστούν τα ενδοοικογενειακά επεισόδια, καθώς και αυτά μεταξύ γειτόνων και η κατάληξη αυτού του απίστευτου μέτρου θα είναι να πέσει ο ίδιος ο ζαβός δικτάτωρ μέσα στο λάκκο που σκάβει για τον ελληνικό λαό! 

(ΥΓ): Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αυτό είναι κάτι που μόνο το ζαβό θα μπορούσε να το κάνει! Ούτε ο γερο-Καραμανλής, ούτε οι Παπανδρέου, ούτε βεβαίως ο παμπόνηρος πατέρας του θα το έκαναν ποτέ. Καταστροφείς της Ελλάδος ήταν ζαβοί δεν ήταν!