ΚΟΥΦΑΛΕΣ «ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΗΔΕΣ», ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ… «ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ» ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ!

Εκστρατεία δυσφήμησης των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ πολιτών που επιλέγουν να βγουν μία βόλτα, κατά μόνας ή με τις οικογένειές τους, τηρώντας ευλαβικά τις αποστάσεις ασφαλείας, έχουν εξαπολύσει επί καθημερινής βάσεως οι δημοσιογραφικές πατσαβούρες του Μητσοτάκη. Κι από κάτω από τα λιβελογραφήματα, κάποια ξεφτιλισμένα τρολάκια που πληρώνονται με 0,60 ευρώ το σχόλιο (να τα φάτε φάρμακα, μισάνθρωποι!), ζητούν να βγαίνουν στη φόρα τα πρόσωπα των… «ανεύθυνων» πολιτών, για να διαπομπευθούν απ’ αυτούς τους… «υπεύθυνους» πολίτες, που τηρούν τα μέτρα της κυβέρνησης («Το μόνο που θα τους σταματούσε θα είναι ο δημόσιος εξευτελισμός, δηλαδή πρόστιμο 1000 ευρώ για όποιον παραβαίνει τα μέτρα και η φωτό του στο διαδίκτυο όπως γίνεται για τους εγκληματίες. Έτσι απλά», «μην κρύβεται τις φάτσες τους ρε παιδιά… Κάντε τους ρεζίλι δημοσίως!», δύο ενδεικτικά απ’ αυτού του είδους τα σχόλια, στο Πρώτο Ψέμα…).

Κι αφού οι του Πρώτου Θέματος δεν… ενδίδουν στις άναρθρες κραυγές των ζητωκούληδων νεοφιλελέδων και κρύβουν τις φάτσες των «ανεύθυνων», «ασυνείδητων», «εγκληματιών», «χαβαλέδων», «κτηνωδώς αμόρφωτων και ανήθικων», «υπανθρωπίδιων ανάξιων της δημοκρατίας», «των ίδιων που παραβιάζουν τις ΛΕΑ, αυτές οι κουφάλες είναι», «δίποδων αυτών ζώων», «ηλίθιων» κ.τ.λ. (όλοι οι χαρακτηρισμοί από σχόλια «αναγνωστών»…), ας τις αποκαλύψουμε εμείς για «να τους κάνουμε ρεζίλι δημοσίως», όπως απαιτεί το τρολάκι!

Βόλτες στην Μαρίνα Ζέας, λοιπόν, έκοβε χθες το απόγευμα ο… άριστος Δημητράκης Αβραμόπουλος και… σκαμπρόζικες πόζες στο κέντρο της Κηφισιάς έπαιρνε η… άριστη Πατούλαινα, σύζυγος του… άριστου περιφερειάρχη Αττικής των Κούληδων!

Κουφάλες «μενουμεσπίτηδες», βγάλτε επιτέλους το σκασμό και μην προκαλείτε άλλο την ελληνική κοινωνία!