ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΔΗΓΕΙΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ!

Στιγμές που βγαίνουν από τις πιο μαύρες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας, διαδραματίζονται στα Κύθηρα!

Πριν από λίγο, αστυνομικοί συνέλαβαν και κρατούν στα κρατητήρια (!!!) τον μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, γιατί οι πόρτες του Μητροπολιτικού Ναού του Εσταυρωμένου στην Χώρα Κυθήρων, ήταν ανοικτές και γιατί χτυπούσαν οι καμπάνες! Μάλιστα, σκοπεύουν να τον οδηγήσουν και στον εισαγγελέα!!! Έγκλημα στους καιρούς των Κούληδων οι ανοιχτές εκκλησίες, για να βρουν παρηγοριά οι πιστοί και να ζητήσουν τη βοήθεια του Θεού!

Στην όλη υπόθεση φαίνεται πως είναι ανακατεμένος ο ψοφοδεξιός δήμαρχος Κυθήρων, που δήλωσε (στο «Πρώτο Ψέμα» του Μητσοτάκη…), πως «ο Μητροπολίτης παραβαίνει πλήρως τις εντολές της κυβέρνησης σε ότι αφορά τις συνάξεις στις εκκλησίες και τις ιεροπραξίες και αυτή τη στιγμή είναι στην αστυνομία. Έγιναν αναφορές και κινήθηκαν οι διαδικασίες. Έχει συνταχθεί δικογραφία και έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας. Έχει από χθες ανοικτές τις εκκλησίες, κανονικά με κωδωνοκρουσίες. Όχι όλες τις εκκλησίες δυο συγκεκριμένους ναούς, στον έναν λειτούργησε ο ίδιος. Αυτή τη στιγμή απ όσο ξέρω καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα».
(ΥΓ): Μήπως εν συνεχεία, θα οδηγηθεί ο Άγιος Κυθήρων στα Γκουλάγκ, όπως έκανε με τους ιερωμένους ο «πατερούλης» Στάλιν, που όπως φαίνεται «οδηγεί» τον Κούλη και την παρέα του;