ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ», Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΗΣ… ΡΑΚΕΤΑΣ

Έχουν περάσει κατά πολύ το όριο της ξεφτίλας τα παπαγαλάκια του Κούλη, στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να φορτώσουν στους «ανεύθυνους πολίτες που δεν εφαρμόζουν τα σωστά μέτρα της κυβέρνησης», τυχόν πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων και των θανάτων – και να απαλλάξουν την… «εθνική κυβέρνηση».

Έτσι, σε καταγέλαστο σημερινό δημοσίευμά του, το protothema.gr  ωρύεται: «Ανευθυνότητα χωρίς όρια – Γέμισαν πάλι τις παραλίες!» και προκαλεί τους αναγνώστες του να δουν και να… φρίξουν:

«Δείτε φωτογραφίες από Καβούρι, Σχινιά, Βάρκιζα και Βουλιαγμένη – Ο ένας πάνω στον άλλο λες και δεν αντέχουν χωρίς παραλία Μάρτιο μήνα! – Έπαιζαν και ρακέτες, ενώ μέσω πανδημίας».

Βέβαια, στις φωτογραφίες που παρατίθενται, φαίνονται οι ελεύθεροι πολίτες που επέλεξαν να πάνε μια βόλτα στις παραλίες , μόνο «ο ένας πάνω στον άλλον» δεν είναι, αλλά σημασία δεν έχει τι βλέπουν τα μάτια του καθενός, αλλά τι χειραγωγούνται να δουν!

(ΥΓ): Ωρέ παπαγαλάκια, μεταδίδεται ο κορωνοϊος και με το παίξιμο της… ρακέτας; Το λεν κι αυτό οι… επιστήμονες; Η υπουργάρα Υγείας, που ήτανε και αθλητής (μπασκετμπολίστας), τι γνώμη έχει επ’ αυτού; Μόλις βλέπουμε ρακετίστα να κόβουμε λάσπη;