ΣΧΕΔΙΟ «ΖΑΒΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ»: Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!

Ένα πολύ σαφές μήνυμα ετοιμότητας προς τους άντρες και γυναίκες της αστυνομίας, έστειλε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Χρυσοχοΐδης. Το μήνυμα πέρασε «στα ψιλά» των ΜΜΕ, λόγω του περιεχομένου του, που σαφώς παραπέμπει σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Τι αναφέρει το μήνυμα; Εκτός από τα τετριμμένα, περί εφαρμογής από το προσωπικό της ΕΛΑΣ των μέτρων προστασίας που συστήνουν οι ειδικοί επιστήμονες, η ουσία περιέχεται στα εξής:

«Διαχειριζόμαστε μια πρωτόγνωρη κρίση με άγνωστη διάρκεια και απροσδιόριστες επιπτώσεις. Είναι πολύ πιθανόν στην πορεία της κορύφωσης της κρίσης, ο ρόλος μας να γίνει ακόμα πιο απαραίτητος έως καθοριστικός». Και σε ποιες περιπτώσεις γίνεται ο ρόλος της αστυνομίας «ακόμα πιο απαραίτητος έως καθοριστικός»; Στις χούντες!

Είναι προφανές, λοιπόν, πως με πρόσχημα της «προστασία της δημόσιας υγείας», ο χάλιακας Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να επιβάλλει –όταν βρει την ευκαιρία- στρατιωτικό νόμο και απαγόρευση κυκλοφορίας –δηλαδή δικτατορία!- για να δείξει ότι είναι… μεγάλος ηγέτης! Θα φάει καλά το ζαβό!