Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΔΩΡΙΣΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑΣ! ΟΙ ΚΑΒΟΥΡΟΜΑΝΕΣ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!

Οι ηγέτες στην ανάγκη φαίνονται. Και για τις αποφάσεις που παίρνουν, όταν βρίσκονται σε υπεύθυνα πόστα, αλλά και για την ανθρωπιά που δείχνουν!

Το ποσόν των 10.000.000 ευρώ, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι θα δώσει ο πατριώτης Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για να δημιουργηθούν 400 νέες κλίνες σε μονάδες εντατικής θεραπείας στα νοσοκομεία της Λομβαρδίας. 

Την ανακοίνωση για την δωρεά του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας έκανε το κόμμα του, Forza Italia, με ανάρτηση στο Twitter…

Ωστόσο, στην Ελλάδα δε βλέπουμε να γίνονται παρόμοιες κινήσεις γενναιοδωρίας, τουλάχιστον από κάποιους πολιτικούς που δεν ξέρουν τι έχουν. Όπως για παράδειγμα οι Μητσοτάκηδες, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες έχουνε φάει το καταπέτασμα, αλλά έχουνε… καβούρια στις τσέπες και δε δίνουνε ούτε του αγγέλου τους νερό!

Βλέπετε, η λέξη δωρεά από Μητσοτάκη, είναι άγνωστο είδος. Μόνο η δωρεά προς Μητσοτάκη είναι γνωστό και σύνηθες φαινόμενο!