ΤΟ ΖΑΒΟ ΔΙΚΤΑΤΩΡ; ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΣΟΥΓΟΥΝΤΑΙ: ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ… ΗΓΕΤΗΣ! 

Ε, λοιπόν, είναι και κάποιοι που βλέπουν τον κορωνοϊό ως… ευκαιρία, κι όχι ως κατάρα! Είναι οι ίδιες σφουγγαρίστρες των «δανειστών», που διακήρυτταν τα πρώτα χρόνια των μνημονίων πως… «η κρίση είναι ευκαιρία» και ακόμα κι αν δεν είχε προκύψει θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε! Τότε, αυτά τα λιμοτάγαρα είχαν σύνθημα το «Μένουμε Ευρώπη». Τώρα, έχουν το «Μένουμε σπίτι»!

Έτσι, την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας, με πρόσχημα την «μη εξάπλωση του κορωνοϊού». Βέβαια, το μέτρο αυτό το εφήρμοζαν από μόνοι τους οι τρομοκρατημένοι πολίτες (πλην των αριστεριστών της ΑΝΤΑΡCIA που έκαναν –ανενόχλητοι!- δύο συγκεντρώσεις, μία στη Μυτιλήνη και μία στα Βριλλήσια και κάποιων «ευπαθών» που έκαναν γλέντι αρραβώνα σε κέντρο διασκεδάσεως του Βόλου) και δε χρειαζόταν να τους το επιβάλλει ο Πέτσας και ο κάθε Πέτσας.

Κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η κυβέρνηση. Ποιος είναι ο λόγος που το εξήγγειλε; Πρόκειται για πρόβα καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, η οποία θα εφαρμοστεί από τον στρατό και την αστυνομία, δηλαδή για ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, που ετοιμάζει η κυβέρνηση των Κούληδων και των Μπούληδων! Διότι, κάποιοι σύμβουλοι έχουν πείσει το… ζαβό (που ζηλεύει τον Πούτιν, τον Ερντογάν και τον Όρμπαν, επειδή εκλέγονται κάθε φορά…) ότι για να γενεί… ηγέτης και να κυβερνήσει τη χώρα για… πολλά χρόνια, πρέπει να δείξει… πυγμή και να πάρει όσο πιο σκληρά περιοριστικά μέτρα γίνεται! Μάλιστα, λένε οι… «κακές γλώσσες», πως προς την κατεύθυνση αυτή τον πιέζει η καρακαλτάκα Μαρέβα Γκραμπόφσκαγια, η οποία τον έχει πάρει ψηλά τον αμανέ και ονειρεύεται να γίνει η… Ιμέλντα Μάρκος της Ελλάδος.

Βέβαια, με λίγες εκατοντάδες ασθενείς και 5 νεκρούς δεν του βγαίνει, αλλά ελπίζει σε αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων, για να γίνει… δικτάτωρ! Κόψτε μάπα δικτάτορα και πάρτε του μέτρα για… σώβρακο!

(ΥΓ): Του συνιστούμε να κατέβει επειγόντως από το… καλάμι του, γιατί θα προσγειωθεί πολύ απότομα στην πραγματικότητα! Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά θα πάρει στο λαιμό του και τα καταγέλαστα παπαγαλάκια του, που τρομοκρατούν τον κοσμάκη με άναρθρες κραυγές («θα πεθάνουμε όλοι!»). Στέφανε Χίε, λαμβάνεις;