«ΕΥΠΑΘΑΚΙΑ» ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΚΙΝΕΙΤΟ ΚΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ!

Τέσσερα «ευπαθάκια» συνελήφθησαν , ενώ αναζητούνται άλλοι δυο γιατί λήστευαν ότι εκινείτο (πεζούς, και οδηγούς), κι ότι ήταν ακίνητο (οικίες) στην περιοχή του Μενιδίου!

Όπως διαπιστώθηκε, τα «ευπαθάκια» είχαν συστήσει σπείρα, δραστηριοποιούμενη εντός και πέριξ του καταυλισμού των «ευπαθών» στο Μενίδι, καθώς και σε σταθμούς διέλευσης συρμών και μέσων μαζικής μεταφοράς, που διέπραττε συστηματικά ληστείες και κλοπές σε βάρος διερχόμενων οδηγών οχημάτων και πεζών, καθώς και κλοπές από οικίες.
Κατά τη διάπραξη των ληστειών, χτυπούσαν αλύπητα τα θύματά τους, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 7 περιπτώσεις ληστειών και 7 κλοπών και ειδικότερα: έξι ληστείες σε βάρος πεζών, μία ληστεία σε βάρος διερχόμενου οδηγού, πέντε κλοπές από οικίες και δύο κλοπές από οδηγούς οχημάτων.
Κι όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, τα «ευπαθάκια»-λησταρχάκια είχαν και κατά το παρελθόν  κατηγορηθεί και καταδικαστεί για παρόμοια αδικήματα» – παρόλα αυτά εξακολουθούσαν να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας! Και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί… «εθνικοφρόνου»!