ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ! ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ… ΑΝΟΙΧΤΑ!  

Ενώ τις τελευταίες μέρες στο 1 εκατομμύριο των ανέργων προστέθηκε επιπλέον 1,5 εκατομμύριο Ελλήνων και Ελληνίδων που χάνουν τις δουλειές τους, στα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης των πληττόμενων επιχειρήσεων που θα κλείσουν με απόφαση της κυβέρνησης θα μπουν από το παράθυρο και τα… ΜΜΕ! Τα οποία βεβαίως θα παραμείνουν ανοικτά για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην κατατρομοκράτηση και του ελληνικού λαού και την καταστολή κάθε αντίδρασης!

Αυτό προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας σε δελτίο ειδήσεων:

«… Ειδικά για τα Μέσα Ενημέρωσης και τις επιχειρήσεις Τύπου θα εφαρμοστούν ακριβώς τα ίδια ευεργετήματα, τα οποία θα ισχύσουν για τις εταιρείες, οι οποίες θα κλείσουν. Γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι τα Μέσα Ενημέρωσης δεν μπορεί να κλείσουν. Αυτή την στιγμή τα χρειαζόμαστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο για να προσφέρουν έγκυρη ενημέρωση. Σε συνεννόηση με το οικονομικό επιτελείο και με την Προεδρία της Κυβέρνησης τα Μέσα Ενημέρωσης θα έχουν τα ίδια ευεργετήματα που θα έχουν και οι τομείς της οικονομίας που κλείνουν με διοικητική απόφαση».

Προσέξτε λογική: «τα μέσα ενημέρωσης δεν μπορεί να κλείσουν»! Οι εκκλησίες μπορούν, όμως – για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά!

(ΥΓ) 1: ΣΚΑ(Ε)Ι mega χρήμα! Βάλτε τα δυνατά σας και έσο έτοιμοι, κοράκια!

(ΥΓ) 2: Ουάου, θα φάει και ο… «μακελλάρης» από την πίτα; Εμ τι, τζάμπα ξελαρυγγιάζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ υπέρ της… εθνικής κυβερνήσεως και γράφει φαρμακερά σχόλια για τους «χρυσούς μπούφους» – προσποιούμενος τον… αναγνώστη;