ΟΥΑΟΥ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ!

Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, που τον συμβούλεψε να κλείσει τις εκκλησίες, και τον… πρωτοπόρο Στέφανο Χίο (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «μακελλάρης»), που τον ακούει σε όλα, ο Κούλης ακούει και τον Κυριάκο Βελόπουλο!

Αυτό τουλάχιστον καυχήθηκε ο δεύτερος, μετά την σημερινή επικοινωνία τους, μέσω skype. Ιδού ο πανηγυρικός τίτλος από το διαδικτυακό όργανο του κηραλοιφάκια:

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τον Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ-Ποιες προτάσεις της Ελληνικής Λύσης, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;»…

Και βέβαια, ο μέχρι χθες εμφανιζόμενος ως «προστάτης της Ορθοδοξίας» Βελόπουλος, δεν είπε λέξη για την πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά απόφαση του Μητσοτάκη να κλείσει τις εκκλησίες και να καταργήσει την μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Άγιον Πάσχα! Προφανώς, επειδή λέει «ναι σε όλα» όσα πράττει ο Μητσοτάκης, δε θέλει να χαλάσει το… σερί!

(ΥΓ): Αλήθεια, υπήρξε κάποια εξέλιξη στην δίωξη που ασκήθηκε κατά του τσαρλατάνου Βελόπουλου, για την πώληση κρέμας που δήθεν προστατεύει από τον κορωνοϊό; Κι αν όχι, γιατί;