ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ!

Τι κι αν η Ελλάδα αντιμετωπίζει δύο τεράστια προβλήματα, που απειλούν να διαλύσουν την οικονομία της και την κοινωνική συνοχή, τον κορωνοϊό και το λαθρομεταναστευτικό! Οι Κούληδες όχι μόνο δεν απαιτούν την άρση των μνημονιακών μέτρων που της έχουν επιβληθεί από τους «δανειστές» (πρωτογενές πλεόνασμα, αύξηση του ΦΠΑ, κ.λπ.), αλλά δηλώνουν «αποφασισμένοι» να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Έτσι, μετά την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο καλά παιδιά, που δε ζητάνε τίποτα για το λαό τους, είναι οι… άριστοι κολεγιόπαιδες των Αθηνών!

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του: 

«Η Ελλάδα πλήττεται δυστυχώς από δύο κρίσεις, αυτή του κορονοϊού και αυτή που αφορά στο μεταναστευτικό. Κατά την επίσκεψή μου στην Αθήνα, την περασμένη εβδομάδα, εντυπωσιάστηκε από την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμά της. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ότι, υπό το φως των νέων αυτών προβλημάτων, η χώρα πρέπει να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις».

Καταλάβατε τώρα γιατί οι διεθνείς τύραννοι στηρίζουν μανιωδώς τον Μητσοτάκη και την παρέα του;