Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΜΑΣΟΝΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Έως το τέλος του τρέχοντος μηνός ισχύει η -πρωτοφανής στα ελληνικά χρονικά!- απόφαση του αντίχριστου μασονοδεξιού Μητσοτάκη για σφράγισμα των εκκλησιών, αλλά είναι σίγουρο πως θα παραταθεί και για τον επόμενο μήνα, καταργώντας έτσι την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Άγιον Πάσχα!

Αυτό προανήγγειλε σήμερα στον τηλεοπτικό πρωτοπαπαγάλο του Μητσοτάκη (ΣΚΑΪ), με μισόλογα του τύπου «είμαστε έτοιμοι να παρατείνουμε τα μέτρα», «τίποτα δεν αποκλείεται», «δεν είναι απίθανο», «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί», κ.τ.λ., ο εκπρόσωπος της μασονοδεξιάς κυβέρνησης, Πέτσας.

Που καυχήθηκε πως «η κυβέρνηση πήρε πια την κατάσταση στα χέρια της κι έκλεισε τις εκκλησίες», γιατί «η κυβέρνηση θέλει ξεκάθαρες λύσεις».

Ούτε οι σουλτάνοι της οθωμανοκρατίας, ούτε καν οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησαν να κλείσουν τις εκκλησίες και να καταργήσουν με νόμο το Πάσχα! Το πράττει η ψοφοδεξιά μασονερία του Μητσοτάκη, κατ’ εντολήν των σατανιστών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, κι όλοι οι Έλληνες Χριστιανοί έχουν πλέον μία και μοναδική υποχρέωση: να αντισταθούν στον διωγμό της Ορθοδοξίας μας και να στείλουν στον αγύριστο τη μασονική κυβέρνηση των αντιχρίστων!