ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!

Τετρακόσια ολόκληρα χρόνια πικρής σκλαβιάς από τον Οθωμανό κατακτητή έζησε ο Ελληνισμός. Αλλά, ούτε οι Οθωμανοί κατακτητές τόλμησαν να κλείσουν τις Εκκλησίες μας!

Ε, λοιπόν, αυτό που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι σουλτάνοι, το έκανε ένα αντίχριστο κάθαρμα, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, ενώ είναι μόνο ένα άθλιο και ελεεινό ανδρείκελο των διεθνών σκοτεινών δυνάμεων, που τον επέβαλλαν στον ελληνικό λαό, με ψέμα και πλύση εγκεφάλου! Και που μόνο καταστροφές και συμφορές έχει γνωρίσει ο τόπος κι ο λαός από τη μαύρη ώρα που έγινε δοτός πρωθυπουργός!

Λίγη ώρα, λοιπόν, μετά την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου να μην κλείσει τις Εκκλησίες, ο τακτικός θαμώνας της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αποφάσισε και διέταξε τον διωγμό της Ορθοδοξίας από τον τόπο της, με πρόφαση τον… κορωνοϊό!

Την ίδια στιγμή που λειτουργούν πανελεύθερα όλα τα λησταρχεία που ρουφάνε το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι, οι τράπεζες, η ΔΕΗ, οι εταιρείες ύδρευσης των δήμων, τα παραρτήματα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και τα διόδια, το πρόβλημα για την κυβέρνηση των αντίχριστων μασονοδεξιών είναι οι Εκκλησίες!

Και καμαρώνει ο αντίχριστος Μητσοτάκης, ότι απόχτησε… μπόι. Ότι είναι… ηγέτης, που τόλμησε να κάνει αυτό που δεν τόλμησαν ούτε οι βάρβαροι κατακτητές! Μόνος του άνηκε το λάκκο του! Και μετρημένες είναι οι μέρες του στην εξουσία! Στα τσακίδια θα πάει και τ’ όνομά του θα γραφτεί στις πιο μαύρες σελίδες της ένδοξης Ιστορίας μας!