1.754 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Η… ΑΠΟΤΡΟΠΗ!

Στοιχεία για την λαθρομετανάστευση στο Αιγαίο από την 1η έως την 11η Μαρτίου, έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το Λιμενικό. Σημειωτέον, ότι μετά τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, ο Ερντογάν Πασάς εξέδωσε ένα πολύ περίεργο «απαγορευτικό» απόπλου για τις βάρκες που θα επιχειρούσαν να περάσουν στις ελληνικές ακτές, κι από τότε οι ροές ήταν μηδαμινές…

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πραγματοποιήθηκαν 17 επιχειρήσεις «έρευνας και διάσωσης» (όταν «προσφυγάκια» τρύπησαν τις βάρκες μόλις πλησίαζε σκάφος του Λιμενικού…) και μεταφέρθηκαν στις ελληνικές ακτές 445 «προσφυγάκια».

Επιπλέον, εντοπίστηκαν 1.309 «προσφυγάκια» που είχαν ήδη αποβιβαστεί στις ακτές! Το οποίον σημαίνει, ότι παρά τα πρόσθετα ειδικά μέτρα και την πληθώρα των σκαφών που «περιπολούσαν» στη θάλασσα, η αναλογία όσων εντοπίστηκαν μέσα στη θάλασσα κι όσων εντοπίστηκαν αφού είχαν αποβιβαστεί στις ακτές, είναι 1 προς 4! Πρόκειται για τον ορισμό της απόλυτης αποτυχίας! 

Σύμφωνα δε με «καλά ενημερωμένες πηγές» της «Καθημερινής»: «το Λιμενικό προσανατολίζεται σε σταδιακή αποκλιμάκωση, αποσύροντας τις τορπιλακάτους του Πολεμικού Ναυτικού και περιορίζοντας την ένταση στις επιχειρήσεις αποτροπής. Στόχος είναι να αποκατασταθεί σταδιακά η συνεργασία με την τουρκική ακτοφυλακή, που διαταράχθηκε…».

Άρα, τέρμα και η όποια αποτροπή υπήρξε αυτό το 15μερο! Και με σύμμαχο τον καλό καιρό, θα επιστρέψουμε στα 300,400, 500 «προσφυγάκια» τη ημέρα! Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από την Νουδούλα!

(ΥΓ): Να δούμε τι θα λένε τώρα τα παπαγαλάκια της Νουδούλας, που τον τελευταίο καιρό ξεθάρρεψαν κι έβγαλαν γλώσσα!