ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ «ΦΥΤΕΨΕ» ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!

Όπως είναι γνωστό, ο κορωνοϊός που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον κόσμο μας, ξεκίνησε από την Κίνα και μοιραία εξαπλώθηκε σ’ όλο τον κόσμο.

Πως ξεκίνησε, όμως;

Σύμφωνα με μια φοβερή καταγγελία του εκπροσώπου του κινεζικού υπουργείου εξωτερικών, Ζάο Λιτζιάν, στο twitter, υπεύθυνος για την φονική επιδημία είναι ο αμερικανικός στρατός! Ιδού η ανάρτηση του Κινέζου:

«Πότε ξεκίνησε ο ασθενής μηδέν στις ΗΠΑ; Πόσοι άνθρωποι έχουν μολυνθεί; Ποια είναι τα ονόματα των νοσοκομείων; Ίσως να ήταν ο στρατός των ΗΠΑ που έφερε την επιδημία στην Ουχάν. Να είστε διαφανείς! Δημοσιεύστε τα στοιχεία σας! Οι ΗΠΑ μας οφείλουν μια εξήγηση!».

Επειδή πιθανότατα κάποιοι θα απορήσουν, για το πως μπορεί ο αμερικανικός στρατός να «φύτεψε» τον κορωνοϊό στην Κίνα, τους ενημερώνουμε ότι στην πόλη Ουχάν, στην οποία πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός, είχαν διεξαχθεί οι 7οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες, από τις 21 έως τις 27 Οκτωβρίου του 2019, με τη συμμετοχή του στρατού των παγκόσμιων σατανάδων! Τυχαίο;