ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ 436 ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Οι Έλληνες «μένουμε σπίτι», για να προχωρήσει χωρίς αντιδράσεις ο προγραμματισμένος εποικισμός της ηπειρωτικής χώρας –που καθυστερούσε για αρκετό καιρό, λόγω του φόβου της κυβέρνησης για το πολιτικό κόστος! 

Ξεκίνησε, λοιπόν, το Σάββατο –και όπως μας διαβεβαιώνουν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια-  «θα συνεχισθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα», η μεταφορά στην ενδοχώρα των λαθρομεταναστών που εισήλθαν στη χώρα από την 1η  Μαρτίου και μετά.
Η αρχή έγινε με τους πρώτους 436 που μεταφέρθηκαν με το αρματαγωγό «Ρόδος», από το λιμάνι της Μυτιλήνης στο hot spot της Μαλακάσας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν και οι υπόλοιποι, άλλοι στην Μαλακάσα κι άλλοι στο νέο hot spot που στήθηκε στη θέση «Κλειδί» Σερρών.

Εκτός από την πολιτική του εποικισμού-εξισλαμισμού της χώρας, πρόκειται για ΕΓΚΛΗΜΑ της κυβέρνησης των δήθεν «εθνικοφρόνων», κατά της δημόσιας υγείας, εν μέσω μέτρων κατά της νέας μάστιγας της εποχής μας – του κορωνοϊού.

Διότι, τα συγκεκριμένα «προσφυγάκια» -τα οποία είναι υγειονομικώς ανεξέλεγκτα- ήρθαν στην Ελλάδα περνώντας από το Ιράν, στο οποίο θερίζει ο κορωνοϊός! Και θα μείνουν πολλά άτομα μαζί σε σκηνές, έτσι ώστε ακόμα κι αν έχει μόνο ένας τον κορωνοϊό, να κολλήσει και τους υπολοίπους!

Και το ότι η Μαλακάσα είναι «κλειστό κέντρο», σημαίνει πως τα –υγειονομικώς ανεξέλεγκτα, επαναλαμβάνουμε!- «προσφυγάκια», θα κυκλοφορούν ελεύθερα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα!!!