ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ «ΔΙΝΟΥΝ» ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από τους Γερμανούς εθνικιστές – «ταυτοτιστές» που επισκέφθηκαν την Λέσβο και –όλως τυχαίως- δέχθηκαν επίθεση από το εκεί εδρεύων τάγμα εφόδου της αριστεράς (μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της Μυτιλήνης!), σειρά είχε ο γνωστός Ιρλανδός YouTuber, Grand Torino.

Ο Ιρλανδός πατριώτης, λοιπόν, δέχθηκε επίθεση από «άγνωστους» στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, που τον χτύπησαν και του έσπασαν το κινητό τηλέφωνο, ενώ μετέδιδε απευθείας στο You Tube τις εντυπώσεις του από την… πολυπολιτισμική Λέσβο.

Κι εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: πως γνώριζαν τα κομμούνια-γουρούνια του τάγματος εφόδου της Λέσβου για την παρουσία στο νησί των Γερμανών «ταυτοτιστών» και του Ιρλανδού youtuber; 

Η απάντηση είναι προφανής: οι χαφιέδες της Interpol, Europol, CIA και δε συμμαζεύεται, που παρακολουθούν τις κινήσεις των Ευρωπαίων εθνικιστών, ειδοποίησαν τους χαφιέδες της ΚΥΠ του Μητσοτάκη, ότι έρχονται στην Ελλάδα. Η παρακολούθησή τους επί ελληνικού εδάφους συνεχίστηκε από τους κυπιτζήδες, κι όταν πήγαν στην Λέσβο ειδοποιήθηκε το τάγμα εφόδου της αριστεράς, ότι «είναι εδώ οι τάδε», έδωσαν την περιγραφή τους και το ακριβές σημείο στο οποίο εκινούντο και ακολούθησαν οι επιθέσεις εναντίον τους!   

Καταλάβατε τώρα τις υπόγειες διαδρομές του ψευδοκράτους του Μητσοτάκη με τους παρακρατικούς συμμορίτες του Τσίπρα;

(ΥΓ): «”Τις έφαγε” και ο Grand Torino», πανηγυρίζει αριστερό ΜΜΕ που κατά τα άλλα ωρύεται για «ακροδεξιές επιθέσεις». Ξεχνούν όμως οι μπολσεβίκοι τσάτσοι του Μητσοτάκη και των Σόρος και CIA, πως όποιος «σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες»…