ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ! ΕΝΤΟΛΗ… ΜΑΡΕΒΑΣ: ΣΤΙΣ 21:00 ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ!

Την… ψώνισε η μαντάμ Μαρέβα Γκραμπόφσκαγια (του Κούλη), κι άρχισε να δίνει… εντολές προς τους πολίτες!

Πιο συγκεκριμένα, μέσω twitter, διέταξε τους «μένουμε σπίτι» να βγουν στις 9 ακριβώς στα μπαλκόνια τους και να… βαράνε παλαμάκια!

Ιδού η εντολή: «Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Στις 21:00 σήμερα το βράδυ Κυριακή 15/3, ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα».

Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι λίγη ώρα μετά τον… φετφά της καρακαλτάκας του Κούλη, εμφανίστηκε μια…  «πρωτοβουλία απλών πολιτών» (βλακέντια τρολ του Κούλη) που συνιστά το… ίδιο:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας… Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας… Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν!
Στις 21:00, λοιπόν, βγείτε στα μπαλκόνια σας και ρίξτε μια… μούντζα στους παλαμακιστές της Μαρέβας! Σίγουρα θα κάνει καλό – στην ψυχολογία σας!