Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Η Χρυσή Αυγή και η Ελλάδα του 21ου Αιώνα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Και εάν δεν υπήρχαν οι λαθρομετανάστες;

Εφημερίδα, «Δημοκρατία», Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020: “Όλοι άρχισαν να λένε αυτά που έλεγε ο Μιχαλολιάκος, χωρίς βεβαίως να λένε ότι τα αντέγραψαν από τον Μιχαλολιάκο

Οι δημοσκοπήσεις συνεχίζουν το βρώμικο παιχνίδι της ποδηγετήσεως ενός ολόκληρου Λαού από τους ολιγάρχες και την πλουτοκρατία και αυτό δεν το λέμε τώρα, όπου για λόγους προφανείς κτυπούν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά το λέγαμε και τότε, που εμφάνιζαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ποσοστά υψηλά. Κυριολεκτικά όμως αποτελεί θρασύτατη προσβολή στην νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκε ούτε μία δημοσκόπηση όταν επί έναν σχεδόν ολόκληρο μήνα γινόντουσαν τα αίσχη κατά των Ελλήνων, που αντιδρούσαν στην λαθρομετανάστευση στο Βόρειο Αιγαίο και παρουσιάστηκαν αμέσως μετά τα γεγονότα του Έβρου ξαφνικά δημοσκοπήσεις! Όλοι καταλαβαίνουμε γιατί… 

“Για καιρό πολύ η Χρυσή Αυγή ζητούσε «συλλήψεις» των παράνομων μεταναστών και «σφράγισμα» των συνόρων”

Για το θέμα των λαθρομεταναστών και τα όσα επί σειρά πολλών ετών, δεκαετιών ολόκληρων, ήταν η γραμμή του υπογράφοντος αυτό το κείμενο και ενός ολόκληρου Κινήματος, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έγραψε την εβδομάδα που πέρασε η μεγαλύτερη στην πραγματικότητα σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας: 

Εφημερίδα, «δημοκρατία», Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020, Σελίδα 8, «Έγκυρες Πηγές»:

«Η αλήθεια είναι δυσάρεστη καμιά φορά και πικρή. Πρέπει όμως να ειπωθεί. Για καιρό πολύ, ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για «εισβολή» κάθε φορά που αναφέρονταν στο μεταναστευτικό. Για καιρό πολύ ζητούσε «συλλήψεις» των παράνομων μεταναστών και «σφράγισμα» των συνόρων. Ήταν όμως απόβλητος. Πολιτικώς λεπρός. Και ακροδεξιός. Και βεβαίως ήταν άτυχος, γιατί τον καιρό που τα έλεγε, ο Ερντογάν φορούσε κουκούλα.

Κατηύθυνε τις ροές στην Ελλάδα, αλλά δεν φαινόταν στο προσκήνιο. Με το ανέβηκε ο «σουλτάνος» στην πίστα, τα αστεία τέλειωσαν. Όλοι άρχισαν να λένε αυτά που έλεγε ο Μιχαλολιάκος, χωρίς βεβαίως να λένε ότι τα αντέγραψαν από τον Μιχαλολιάκο. Γίνονται και δημοσκοπήσεις, διαβάζω, που επικυρώνουν όλους τους χειρισμούς της κυβέρνησης στον Έβρο και μάλιστα διακομματικώς.

Έπρεπε να δούμε δηλαδή τον λύκο έξω από το μαντρί για να ξυπνήσουμε και να ομονοήσουμε. Γνωρίζω ότι εισάγω κενά δαιμόνια και πως λέγω γενικώς δυσάρεστα πράγματα για το δημοκρατικό τόξο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Μέχρι και η αριστερά στοιχήθηκε πίσω από τον Μιχαλολιάκο για να γλυτώσει την κατακραυγή”.

Εσείς που σήμερα ανησυχείτε τους πιστεύετε;

Χωρίς να προσθέσω ούτε μία λέξη, έχω να εκφράσω την εξής απορία, η οποία βεβαίως δεν είναι απορία, αλλά ερώτημα ρητορικό. Να ρωτήσω όλους αυτούς που σήμερα θριαμβολογούν που ήταν όλοι αυτοί όταν για 30 σχεδόν χρόνια περνούσαν παράνομα τα σύνορα της Πατρίδος μας λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά της γης, οι οποίοι έχουν φθάσει να είναι στην χώρα μας δύο εκατομμύρια και ίσως και περισσότεροι; Θυμηθείτε ότι υπουργός της κυβέρνησης δήλωσε ότι ευρίσκονται στην Ελλάδα 1.800.000!

Το πλέον κωμικό είναι ότι απ’ όλους αυτούς “νόμιμοι”, διαθέτοντας κάποιου είδους έγγραφα, είναι μόνον 500.000 και οι υπόλοιποι συνεχίζουν να είναι στην Πατρίδα μας παράνομοι! Και θα πρέπει κανείς να προβληματιστεί, εάν το πρόβλημα είναι μόνο οι 10.000 έως 15.000, που επιχειρούν να περάσουν τα σύνορά μας στις Καστανιές του Έβρου και όχι τα εκατομμύρια, που ήδη ευρίσκονται στην Πατρίδα μας! Και τελικά, είναι δυνατόν οι Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη ότι θα λύσουν το μεγάλο αυτό πρόβλημα του Έθνους μας, αυτοί που το δημιούργησαν; 

Πού τους οδηγεί η προπαγάνδα; Να βάλουν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα; Ξεχνούν ότι τόσο οι φιλελεύθεροι, όσο και τα ορφανά του Μαρξ της αριστεράς, για χρόνια πολλά δεν έχουν πει λέξη για το θέμα και αντίθετα έχουν αποδεχθεί σαν “ανθρωπιστικό” καθήκον να είναι τα σύνορα της Ελλάδος ελεύθερο πέρασμα για τον οποιοδήποτε;

Στο σημείο αυτό τίθεται ένα άλλο ερώτημα, το ερώτημα εάν θα είχε νόημα να υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να υπάρχει ο Εθνικισμός σαν αίσθημα κυρίαρχο και ουσία της Ελληνικής ιδέας, εάν δεν υπήρχαν οι λαθρομετανάστες; Αυτοί που διατυπώνουν αυτό το ερώτημα πολύ απλά δεν ξέρουν τι είναι Εθνικισμός, δεν κατάλαβαν ποτέ τι είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Εθνικισμός, η μόνη απάντηση ενάντια στον παγκόσμιο εφιάλτη

Στον αιώνα που ζούμε και στα χρόνια που έρχονται θα συμβούν εξελίξεις τρομακτικές. Η παγκοσμιοποίηση δεν είναι μια κατάσταση αφηρημένη, αλλά το κυρίαρχο ιδεολόγημα μιας σκληρής πραγματικότητας, της σκληρής πραγματικότητας των επικυρίαρχων του χρήματος, που θέλουν να επιβάλουν την εξουσία τους σε ολόκληρο τον κόσμο και πρέπει γι’ αυτό να καταστρέψουν Έθνη και Πατρίδες και να μεταβάλουν τους λαούς σε μία καταναλωτική αγέλη, χωρίς εθνική ταυτότητα, χωρίς Παράδοση, χωρίς Πίστη και Ιδανικά!

Και η μόνη απάντηση ενάντια σε αυτόν τον παγκόσμιο εφιάλτη είναι μόνον ο Εθνικισμός, είναι Κινήματα απροσκύνητα και ασυμβίβαστα, που πολεμούν στα αλήθεια το σύστημα όπως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων, της οποίας την ειλικρίνεια του αγώνα της μαρτυρούν οι συνεχιζόμενες διώξεις εναντίον της και ο πόλεμος που δέχεται. 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

http://www.xrisiavgi.com