Ο «ΜΑΚΕΛΛΑΡΗΣ» ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ!

Την ίδια ώρα που ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επιμένει πως «το είπαμε και το ξαναλέμε: υπάρχει απίστευτη επάρκεια τροφίμων και καταναλωτικών ειδών. Τα Σούπερ Μάρκετ δεν κλείνουν!» και ακόμα και στην Ιταλία με τους χιλιάδες νεκρούς ΔΕΝ έχουν κλείσει τα σούπερ μάρκετ, ο άθλιος «μακελλάρης» συνεχίζει την κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού, επιμένοντας ότι από ώρα σε ώρα θα αποφασιστεί το κλείσιμο των σούπερ μάρκετ: «Ένα βήμα πριν την φάση 3 – όπως λένε οι αρμόδιοι – βρίσκεται η χώρα. Τι σημαίνει αυτό; 

Πριν από λίγα λεπτά, ολοκληρώθηκε νέα σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό όπου εξετάστηκαν περαιτέρω μέτρα για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Αναφορά έγινε και στα σούπερ μάρκετ, στα οποία αναφέρεται το πρωτοσέλιδό μας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ η λειτουργία τους…».

Και δεν παραλείπει να λιβανίζει την… «εθνική κυβέρνηση Μητσοτάκη» (όπως τη χαρακτήρισε προ ημερών…), για να δείξει πως δεν είναι κάνας τυχαίος και ότι του κάνει πλάτες ο ίδιος ο Μητσοτάκης: 

«Ευτυχώς, κάποιοι από την κυβέρνηση, έχουν αντιληφθεί ότι θα πρέπει για λόγους υπέρτατου δημοσίου συμφέροντος, της υγείας του πολίτη, να τα κλείσουν όλα. Γιατί εάν δεν τα κλείσουν, δεν θα ζήσει κανένας».

Με τον αέρα δε της κρατικής προστασίας που απολαμβάνει, προκαλεί τη δικαιοσύνη που άσκησε δίωξη εναντίον του για διασπορά ψευδών ειδήσεων, γράφοντας: «Βάλτε τώρα τα εντάλματα εκεί που ξέρετε»!

(ΥΓ): Πρόκειται για την ίδια κρατική προστασία που απολάμβανε και επί ΣΥΡΙΖΑ, όταν κυκλοφορούσε με πρωτοσέλιδο «Πνίξτε τους» (αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες) και δεν τόλμησε να τον ακουμπήσει κανείς! Ενώ, εάν οποιοσδήποτε άλλος έγραφε τέτοιο πράγμα, θα σάπιζε στη φυλακή! Διότι, ο λεγάμενος δεν είναι μόνο άνθρωπος του Μητσοτάκη, αλλά και του «βαθέως κράτους» και του συστήματος, γι’ αυτό είναι υπεράνω νόμων κι έχει το ακαταδίωκτο!