ΟΥΑΟΥ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ… ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Ένας-ένας, όλοι οι… καλοί αυτού του τόπου βγάζουν ανακοινώσεις στήριξης της… εθνικής κυβέρνησης Μητσοτάκη, για… σοβαρούς εθνικούς λόγους!

Έτσι, μετά τον… υπερεθνικόφρονα Βελόπουλο και τον… μακελάρη Στέφανο Χίο, δήλωση έκανε και ο διαβόητος Καρανίκας, με την οποία καλωσόρισε τον Κούλη στο «μέτωπο της λογικής» και του απέδωσε τα εύσημα για τη θέση του σχετικά με την τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων εν μέσω κορωνοϊού. Ιδού:

«Καλώς ήρθατε στο μέτωπο της λογικής κύριε Μητσοτάκη.
Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κύριος Μητσοτάκης πιέστηκε από το μέτωπο της λογικής που άρχισε να διογκώνεται μετά  την κοινωνικά επικίνδυνη, αντιδραστική και αντιεπιστημονική ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για τον Κορονοϊό (Covid 19). Παρενέβη εγκαίρως πριν ξεφτιλίσουν και άλλο το κόμμα και την κυβέρνηση κάτι βουλευτές του και βουλευτίνες καταλήγοντας γονυπετείς στην εκκλησία για τη «θεία κοινωνία», το αντίδωρο της πίστης, για την ψήφο. Γνωρίζει πολύ καλά ότι τέτοιες άγιες μέρες ο κόσμος θα πήγαινε  στις εκκλησίες, όπως κάθε Πάσχα, και οι ασπασμοί με τα έθιμά μας θα μας αποδεκάτιζαν μαζικά. Ήταν μεγάλο το Ρίσκο. Είναι μια κίνηση που θα δυσαρεστήσει την συντηρητική του πτέρυγα, τους θρησκόληπτους, τους δογματικούς, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι είτε χριστιανοί είτε άλλης θρησκείας, είτε ανήκουν στην αριστερά, είτε είναι φιλελεύθεροι, φιλελεύθερες,  άθεοι και άπιστοι, όλοι οι λογικοί άνθρωποι ανακουφίστηκαν με την εξαγγελία, τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας όπως ανακοίνωσε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Το άτυπο μέτωπο λογικής σας καλωσορίζει και σας περιμένουμε σε ανάλογα θέματα που χρειάζονται την Λογική και όχι αναχρονισμό, δεισιδαιμονίες και δογματισμούς».