ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΜΕ ΤΟΝ  ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ!

Ευκαιρία βρήκαν οι «εθνικόφρονες» με την ενασχόληση του κόσμου με τον κορωνοϊό και κάνουν αυτό που είχαν εδώ και καιρό στο πρόγραμμα, αλλά δίσταζαν φοβούμενοι τις αντιδράσεις του κόσμου!

Μεταφέρουν χιλιάδες «προσφυγάκια» -που εισήλθαν στην Ελλάδα μετά την 1η Μαρτίου και δεν έχουν ελεγχθεί υγειονομικά!- στην ενδοχώρα! Για αρχή, σε Σέρρες και Μαλακάσα…

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του… άριστου υπουργού Μηταράκη: «Σήμερα, ξεκινάμε τις μετακινήσεις από τα νησιά όσων ήρθαν από την 1η Μαρτίου σε κλειστές δομές στις Σέρρες και στη Μαλακάσα. Ξεκινάμε με 450 άτομα που φεύγουν από τη Λέσβο. Ήδη, το καράβι πρέπει να έχει αναχωρήσει από το λιμάνι. Μέσα στην εβδομάδα θα μεταφερθούν και οι υπόλοιποι».

Είπε και κάτι φαινομενικώς περίεργο ο φλώρος υπουργός, πως:

«Από αρχές Φεβρουαρίου, θέλαμε να έχουμε θωρακίσει τη χώρα απέναντι σε 2 κινδύνους που είχαμε προβλέψει. Την ένταση στη Συρία και τον κίνδυνο του κορωνοϊού»».

Τι εννοεί «ένταση στην Συρία»; Μήπως το 1 εκατομμύριο των «προσφύγων» που αναμένεται να εγκαταλείψει την Ιντλίμπ μόλις θα τελειώσουν οι μάχες; Το οποίο ένα εκατομμύριο, θα κατευθυνθεί στην Τουρκιά κι από κει στην Ελλάδα – όπως έχουν προαναγγείλει εδώ και καιρό έγκριτα ξένα ΜΜΕ!