ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο… ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΩΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΧΑΦΤΑΡ!

Εκτός από τους… συνήθεις σωτήρες της Ελλάδος, τον τελευταίο καιρό μας είχε προκύψει κι ένα καινούργιο φρούτο – και μάλιστα… στρατάρχης, με πλάκα τα γαλόνια- ο οποίος θα μας απάλλασσε από το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο συνεργασίας και θα… βύθιζε και τον τουρκικό στόλο.

Περί του Χαλίφα Χάφταρ ο λόγος, που εδώ και μήνες βρίσκεται στις πύλες της Τρίπολης κι όλο… προελαύνει – αν πιστέψουμε τα γνωστά… στρατόκαβλα παπαγαλάκια της συμφοράς, που ταΐζουνε με fake news το κοινό τους. Προελαύνει, προελαύνει, αλλά ποτέ δε φτάνει στην Τρίπολη.

Διαδοχικές συναντήσεις, λοιπόν, με τον… επίδοξο σωτήρα μας, είχε ο Μακρόν και η Μέρκελ, που τόνισαν στις σχετικές δηλώσεις τους πως «δεν μπορεί να υπάρξει στρατιωτική λύση στη σύγκρουση στην Λιβύη» και πως 

«είναι αναγκαία η κατάπαυση του πυρός και η πρόοδος στην πολιτική διαδικασία».

Κι όπως όλα δείχνουν, ο… μονίμως προελαύνων στρατάρχης θα υπογράψει συμφωνία, θα μπει στο «παιχνίδι» και το περιβόητο μνημόνιο Τουρκιάς – Λιβύης –για το οποίο όλοι κάνουν μόκο- θα μείνει!

Και δε μας φταίει ο Χάφταρ –και ο κάθε Χάφταρ- αλλά αυτοί οι προδότες που κυβερνούν, που –μαζί με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους- καλλιεργούν ψεύτικες ελπίδες στον ελληνικό λαό, για ξένους σωτήρες!