ΚΟΥΛΗΣ: ΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ»! ΤΟΝ… ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΤΑ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρκετά πούλησε «πατριωτισμό» και «υπεράσπιση των συνόρων» η κυβέρνηση του… στρατηλάτη Κούλη Μητσοτάκη – χάθηκε ο κόσμος να τον έλεγαν τουλάχιστον… Κωνσταντίνο;- κι αρχίζει η άτακτη υποχώρηση στην… πολυπολιτισμική κανονικότητα!

Πρώτον, με μπόλικες δόσεις κορωνοϊού και σταδιακή εξαφάνιση του θέματος του Έβρου από τα μιλημένα ΜΜΕ και δεύτερον, με αλλαγές στη φρασεολογία.

Ενώ, λοιπόν, μέχρι πρότινος οι πολιορκητές του Έβρου ήταν –σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών- «επίδοξοι εισβολείς», «ορδές λαθρομεταναστών», «εμπροσθοφυλακή του Ερντογάν», «μισθοφόροι της Τουρκιάς από Πακιστάν και Αφγανιστάν», «τυχοδιώκτες», «κατσαπλιάδες» κι ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους, προχθές ξαφνικά έγιναν –δια στόματος του… στρατηλάτη Κούλη- «απελπισμένοι πρόσφυγες».

Χθες, υπήρξε και νέα φραστική επιστροφή στην… κανονικότητα, πάλι από τον… γενναίο στρατηλάτη Κούλη, στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον αυστριακό Κουρτς. 

Έτσι, οι «εισβολείς» και τα λοιπά παρόμοια, μεταμορφώθηκαν σε «απελπισμένο πλήθος κατατρεγμένων ανθρώπων» (στο 6:16 λεπτό του βίντεο) και «κατατρεγμένοι άνθρωποι» (στο 7:16 του βίντεο).

Μάλιστα, τα «ακροδεξιά» διαδικτυακά παπαγαλάκια του Κούλη… λογόκριναν αγρίως τον… μεγάλο στρατηλάτη τους, αποκρύπτοντας πλήρως τους χαρακτηρισμούς του προς τους πολιορκητές, για να μη χαλάσουν το… καλό κλίμα που είχαν στήσει!

(ΥΓ): Έρχονται μεγάλες ξεφτίλες για πολλούς «εθνικόφρονες» των ΜΜΕ που τελευταία έβγαλαν γλώσσα – και δε θα τους σώσει ούτε ο… κορωνοϊός!