ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ! ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΠΛΕΥΡΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ ημερών, τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού στο Αιγαίο, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί το σκάφος του Λιμενικού πρόλαβε και την κοπάνησε εγκαίρως – σύμφωνα με τις εντολές των όψιμων δήθεν «υπερασπιστών των συνόρων», Κούληδων!

Ωστόσο, σε ανάλογο περιστατικό που έγινε σήμερα στις 5:45 τα ξημερώματα, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων στα ανοιχτά της Κω, το σκάφος του Λιμενικού δεν πρόλαβε να την κοπανήσει και χτυπήθηκε από τουρκική ακταιωρό στην πρύμνη! 

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, το τουρκικό πλοίο αρχικά αυξάνει ταχύτητα και εν συνεχεία πέφτει πάνω στο ελληνικό που προπορεύεται, προκαλώντας του «μεγάλη ζημιά στα ρέλια», όπως ακούγεται να λένε οι άνδρες του Λιμενικού που επέβαιναν σε αυτό.
Οι οποίοι, έχουν λάβει εντολή από τους Κούληδες να μη ρίχνουν ούτε προειδοποιητικά πυρά, κατά των τουρκικών σκαφών που τους πλησιάζουν, παρά μόνον να τρέπονται σε άτακτη φυγή στη θέα των Τούρκων!
(ΥΓ): Τα εμβατήρια στον Έβρο τους έλλειπαν! Και οι πυροβολισμοί στον αέρα με αβολίδωτα – άσφαιρα!