ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΕΛΟΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΜΕ ΤΙΣ «ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΙΤΕΣ» (ΛΑΘΡΟΣΤΟΠ!) ΤΟΥ… ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως –μας το φυλάνε για… έκπληξη!- βρέθηκε λύση για το οριστικό σταμάτημα της λαθρομετανάστευσης στον Έβρο! Κι όπως φαίνεται, το’ χει μάθει κι ο Ερντογάν Πασάς, ο οποίος θα παραδεχτεί την ήττα του κι εντός των ημερών θα αποσύρει οριστικά τους λαθρομετανάστες που πολιορκούν τα σύνορα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες μας, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, η λύση βρέθηκε από τον… πολυμήχανο Κυριάκο Βελόπουλο και βασίζεται στις «έξυπνες σίτες» που κυκλοφορούν στο εμπόριο! Οι οποίες, εκτός από μαγνήτη για ν’ ανοιγοκλείνουν, θα διαθέτουν και σύστημα συναγερμού, που θα ειδοποιεί τα ένδοξα στρατά μας, όταν πλησιάζει επίδοξος εισβολέας σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου!

Σώσον, Κυριάκο Βελόπουλε, τον λαό σου! Μετά την οριστική θεραπεία της φαλάκρας, με το «φαλακροστόπ», την καταπολέμηση κάθε είδους πόνου, με το «τελοπόν», την προστασία από τον κορωνοϊό, με το «Βυζαντινόν», μια ακόμα προσφορά του Κυριάκου του… τρομερού, στον πολύπαθο λαό του!

(ΥΓ): Άγαλμα θα του στήναμε, στο μπόι του… Κολοσσού της Ρόδου, αλλά θα το… κουτσουλάνε τα περιστέρια κι είναι κρίμα! Εκτός κι αν εφεύρει σύντομα το… κουτσουλοστόπ, οπότε το προχωράμε!