ΠΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΣ «ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ»! ΦΟΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΙΑ: ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ! ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!

Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ χωρίς τον Μπουμπούκο γίνεται; Δε γίνεται! Κι όχι μόνο παρέστη, αλλά έδωσε και τα… ρέστα του υπέρ της φράου Μέρκελ και οτιδήποτε γερμανικού – γιατί «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», όπως έλεγε στην ταινία ο Αρτέμης Μάτσας! Ιδού τι δήλωσε ενώπιον του Γερμανού υπουργού Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ, ο… φον Αρτέμης Μπουμπούκος που το 2012 αποκαλούσε «ευλογία» το Μνημόνιο, κι έλεγε πως ακόμα κι αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να το… ανακαλύψουμε:

«Η Ελλάδα δεν θα βρισκόταν σήμερα εδώ, δεν θα ανήκε στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ, εάν η γερμανική κυβέρνηση, το γερμανικό Κοινοβούλιο και ο γερμανικός λαός δεν είχαν συνδράμει τόσο αποφασιστικά. Δεν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς εσάς».

Πιο γερμανόδουλος, «πεθαίνεις»! Και δεν είναι μόνο γερμανόδουλος, αλλά και αμερικανόδουλος και σιωνιστόδουλος, κι ότι άλλο χρειαστεί για να τον θυμηθούν τα διεθνή κοράκια όταν θα…  μπατάρει ο Κούλης Μητσοτάκης και να τον κάνουν χαλίφη στη θέση του χαλίφη!