ΕΑΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ HOTSPOTS ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ!

Τις τελευταίες ημέρες, όταν ξαφνικά αυτός που δήλωνε στη βουλή πως χαίρεται βλέποντας την ελληνική κοινωνία να μετατρέπεται σιγά-σιγά σε πολυπολιτισμική κι αυτοί που τον χειροκροτούσαν μανιωδώς από κάτω, μετατράπηκαν σε… «υπερασπιστές των συνόρων», κυκλοφορούν τη βρώμα ότι θα στήσουν νέα hotspots σε ακατοίκητα νησιά.

Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με ψηφοφόρους τους, το λένε ως σίγουρο. Δημοσίως δεν το λένε ευθέως, αλλά πονηρά δεν το αποκλείουν κιόλας. Συνάμα, βάζουν κι ένα σωρό… «προϋποθέσεις», που καθιστούν ανέφικτη τη βρώμα που έχουν βγάλει. Για παράδειγμα, προχθές, ο πολύς Βορίδης, δήλωσε μεν «ένθερμος υποστηρικτής» των hotspots σε ξερονήσια, αλλά πολύ… καλλιτεχνικά προσέθεσε ότι «η λύση αυτή για να προχωρήσει πρέπει να εξασφαλίζονται οι υποδομές και οι ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης».
Ποια είναι η αλήθεια; Τα κοπρόσκυλα οι «εθνικόφρονες», γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή είναι η απαίτηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων και της συντριπτικής πλειοψηφίας των ψηφοφόρων τους. Και τους χαϊδεύουν τ’ αυτιά! Στην πραγματικότητα, δεν τολμούν να κάνουν κάτι τέτοιο για δύο βασικούς λόγους: γιατί τρέμουν τις αντιδράσεις της ιδεολογικά κυρίαρχης αριστεράς, αλλά και γιατί γνωρίζουν πως δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να χρηματοδοτήσει η Ε.Ε. τέτοια νέα hotspots, κι αν κοπεί η χρηματοδότηση θα κοπεί και το μεγάλο φαγοπότι, των ιδίων και των γνωστών κρατικοδίαιτων ολιγαρχών φίλων τους! 

Μάλιστα, δεν έχουν καν αναφέρει τίποτα τέτοιο στα αφεντικά τους, όπως προσφάτως αποκάλυψε η αρμόδια κοινοτική Επίτροπος Γιόχανσον, απαντώντας «εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» σε σχετική ερώτηση συριζαίων ευρωβουλευτών: «η Επιτροπή δεν είναι ενήμερη για τυχόν σχέδια δημιουργίας κέντρων κράτησης σε ακατοίκητα νησιά ή ερημικές περιοχές».

Όσοι, λοιπόν, εξακολουθείτε να τους πιστεύετε κι έχετε… ενθουσιαστεί γιατί δεν έχετε καταλάβει με τι κουμάσια έχετε μπλέξει, θ’ ακούσετε να λένε πως, ναι, το ήθελαν πολύ και το εξέτασαν ενδελεχώς, αλλά πως τελικά το απέρριψαν για… τεχνικούς λόγους («δεν υπάρχουν υποδομές στα ακατοίκητα νησιά», «η ολοκλήρωση των απαραίτητων έργων θα καθυστερήσει πολύ και δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου» και άλλα παρόμοια…)! Κι αν δε γίνει έτσι, ελάτε να μας… τρυπήσετε τη μύτη!