ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ: ΘΑ «ΔΙΩΞΟΥΜΕ» ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ… ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ!

Εδώ και μέρες –από τότε που οι… πολυπολιτισμικοί της ψοφοδεξιάς το παίζουν… «των συνόρων φρουροί»- πως τα περί απελάσεων όσων λαθρομεταναστών μπαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα από τον Έβρο και τα νησιά, μετά την 1η Μαρτίου, είναι μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ, για να κερδίσει χρόνο η κυβέρνηση των δήθεν… λαθρομεταναστευτοφάγων! Κι ότι τα «προσωρινά» hotspots που στήνονται στην Αττική και στις Σέρρες θα είναι ΜΟΝΙΜΑ!

Εξηγήσαμε δε και τους λόγους. Τους ξαναγράφουμε, γιατί η κυβερνητική προπαγάνδα που επιμένει για το αντίθετο είναι καταιγιστική… Ότι πρώτον, σε καμμία περίπτωση δε θα δεχτεί πίσω αυτούς τους λαθρομετανάστες ο Ερντογάν και δεύτερον, ότι η απέλασή τους στις χώρες καταγωγής τους (Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Συρία, Σομαλία, Κονγκό, κ.λπ.) είναι ΑΔΥΝΑΤΗ, διότι η Ελλάδα ΔΕΝ έχει υπογράψει συμφωνίες επανεισδοχής με τις χώρες αυτές. Οπότε, ο μόνος τρόπος για να «απελαθούν» όλοι αυτοί  είναι με τη… θέλησή τους, μέσω της ένταξής τους στα προγράμματα «εθελουσίου επαναπατρισμού» του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Αλλά, δεν έφτασαν ως εδώ, για να γυρίσουν εθελοντικά πίσω στις πατρίδες τους!

Συνέντευξη , λοιπόν, στην άκρως συστημική γερμανική εφημερίδα Die Welt έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός (Λαθρο) Μετανάστευσης και Ασύλου, Κουμουτσάκος. Βέβαια, οι δημοσιογράφοι της Die Welt δεν είναι παπαγαλάκια του protothema, ή του pronews, ή του makeleio και δεν καταπίνουν αμάσητα τα παραμύθια των όψιμων… εθναμυντόρων. 

Έτσι, όταν ο Κουμουτσάκος άρχισε το παραμύθι περί απελάσεων στις πατρίδες τους («οι μετανάστες έχουν φτάσει στο ελληνικό έδαφος τις τελευταίες ημέρες κρατούνται σε στρατόπεδα επειδή έχουν περάσει παράνομα τα σύνορά μας. Τελικά οι άνθρωποι πρέπει να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους»), ο δημοσιογράφος του αντέτεινε πως «είναι δύσκολο να πειστούν οι χώρες προέλευσης να δεχτούν επιστροφές» – σαν να λέμε «πούλα παραμύθι στα παπαγαλάκια σου στην Ελλάδα, όχι σ’ εμάς».

Τότε ο Κουμουτσάκος αναγκάστηκε να πει επιτέλους την αλήθεια: «υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές, όπως για παράδειγμα η επιλογή της οικειοθελούς επιστροφής. Αυτή τη στιγμή, εξετάζουμε όλες τις επιλογές».

Αυτή είναι η αλήθεια και τρίψτε τη στη μούρη των ξεφτιλισμένων παπαγάλων που κοροϊδεύουν την κοινωνία!