«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ (ΜΑΛΛΟΝ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ – ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ;

Μοιάζει απίστευτο, αλλά υπάρχουν και ορισμένα «προσφυγάκια» που θέλουν -ευτυχώς- να φύγουν από την χώρα μας και σκαρφίζονται διάφορες πονηριές

Δώδεκα άτομα λοιπόν, που δηλώνουν Σύροι, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν προσπάθησαν να φύγουν από την Ελλάδα προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας χάντμπολ.

Οι κατηγορούμενοι πήγαν στο «Ελ.Βενιζέλος» προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αυστρία, κατέχοντας, οι έντεκα από αυτούς, διαβατήρια Βουλγαρίας. Στα διαβατήρια αυτά είχαν αντικαταστήσει την σελίδα προσωπικών δεδομένων με άλλη πλαστή, που είχε τη φωτογραφία τους. Ο δωδέκατος κατείχε γνήσιο διαβατήριο, το οποίο, όμως, είχε εκδοθεί υπέρ άλλου προσώπου (!)

Προκειμένου να εξαπατήσουν τους αστυνομικούς πήγαν όλοι μαζί στο αεροδρόμιο, φορώντας ομοιόμορφη αθλητική ενδυμασία και ίδια σακίδια, προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας χάντμπολ.

Στον αστυνομικό έλεγχο, όμως, που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να φύγουν παράνομα από την Ελλάδα, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Αφήστε τους ανθρώπους να φύγουν, τι τους κρατάτε;