ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ «ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ» ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ… «ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ»! ΤΥΧΑΙΟ;

Παρά το γεγονός ότι στην αρχή είχαν προβάλλει εντονότατες αντιρρήσεις στη δημιουργία «κλειστής δομής» (νέας Μόριας!), οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Σιντικής σημειώνουν έκαναν κωλοτούμπα, για… «εθνικούς λόγους!

Μετά την απόφαση αυτή, το νέο hot spot θα λειτουργήσει στη θέση «Κλειδί» του δήμου Σιντικής Σερρών, ως «περιορισμένου χρόνου» – και η Μόρια ως «περιορισμένου χρόνου» ιδρύθηκε.

Εμείς δεν υιοθετούμε αυτά που λέγονται στην περιοχή, ότι δηλαδή οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων τα πήραν χοντρά κάτω από το τραπέζι, αλλά θα σταθούμε στην κοινή τους ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν ότι
«εθνικοί λόγοι υπαγορεύουν αυτή τη στιγμή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί η Πατρίδα».

Όπως φαίνεται, με την επίκληση «εθνικών λόγων» θα «βάλουν πλάτη» στον εποικισμό και της ισλαμοποίηση της ηπειρωτικής χώρας όλα τα ψοφοδεξιά καθάρματα της «τοπικής αυτοδιοίκησης», που μέχρι τώρα αντιδρούσαν καθαρά για λόγους πολιτικού κόστους.

Επιπροσθέτως, οι βουλευτές Σερρών της Νουδούλας πήραν την υπόθεση απάνω τους και υπέγραψαν κοινή… εθνικολεβέντικη δήλωση υπέρ της δημιουργίας του hot spot, επικαλούμενοι ομοίως… «σοβαρούς εθνικούς λόγους»! 

Ο δε φλώρος υπουργός Λαθρομετανάστευσης, δήλωσε ενθουσιασμένος από τις εξελίξεις αυτές, γιατί «οι Έλληνες στις δύσκολες στιγμές ενώνονται και βρίσκουν λύσεις. Με αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε τις κοινές προκλήσεις. Το παράδειγμα του ακριτικού δήμου Σιντικής πιστεύω θα ακολουθήσει η τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και στα νησιά μας».
Καταλάβατε τώρα που το πάνε τα καθάρματα του Μητσοτάκη – πολιτικοί κληρονόμοι των αισχρών συνεργατών Τούρκων πασάδων, Γερμανών, Ιταλών και Βουλγάρων κατακτητών, Εγγλέζων ιμπεριαλιστών και Αμερικανών προστατών; Με άλλοθι την «αψεγάδιαστη» στάση τους στον Έβρο και με το πρόσχημα ότι το επιβάλλουν «εθνικοί λόγοι», θα προχωρήσουν στον εποικισμό νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας, με τις μικρότερες δυνατές αντιδράσεις!