Η ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ 

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Η μαζική εισβολή της τελευταίες μέρες των διαφόρων ισλαμιστών από κάθε γωνιά της γης αποδεικνύει πως τα άθλια πολιτικά πιόνια, αριστερά και δεξιά, τα οποία υπερασπίζονται ΜΚΟ ανοιχτά σύνορα και ανοιχτές κοινωνίες δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που θα πάρει σύντομα διαστάσεις χιονοστιβάδας. Μέσα σε αυτή τη ζοφερή κατάσταση όπου ο στρατός και η αστυνομία προσπαθούν να συγκρατήσουν την βαρβαρική πλημμυρίδα οι αριστερές ντουντούκες μιλούν για διχασμούς και ακροδεξιά πρακτική. 

Η αντιμετώπιση φυσικά της κατάστασης από την κυβέρνηση γίνεται για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους ελέω του φόβου της ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η καθημερινή εισβολή εκατοντάδων λαθρομεταναστών τους τελευταίους μήνες για την οποία τίποτα ουσιαστικό δεν πρόσφερε η πατριδοκάπηλη ΝΔ. Τώρα που οι καταστάσεις λαμβάνουν διαστάσεις επιδημίας ο μέγας πρωθυπουργεύων που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που μπολιάζουν την κουλτούρα μας με την παρουσία τους παίζει το ρόλο του μεγάλου στρατηλάτη που θα ανακόψει την πορεία της αφρικανοασιατικής εισβολής.

Από την άλλη όμως ο ύπουλος ρόλος της αριστεράς, είτε λέγεται ΣΥΡΙΖΑ είτε ΜεΡΑ 25, αποδεικνύεται καθημερινά στις βρωμοφυλλάδες τους, όπου ανίκανοι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, χωμένοι στις χίπικες ιδεοληψίες τους ξεστομίζουν διάφορα τσιτάτα περί διχασμού. Είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί και βιολογικοί απόγονοι των ληστοσυμμοριτών αυτοί που δίχασαν την ελληνική κοινωνία από το τέλος του Β ΠΠ και έχουν το θράσος σήμερα να μιλούν για ένα νέο διχασμό. Την  πρωτοπορία της προπαγάνδας τους έχει η ανύπαρκτη νεολαία του θλιβερού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ και διάφορες μεγαλοαστές, τηλεπερσόνες και δήθεν διανοούμενες οι οποίες κάνοντας 2-3 σαπουνόπερες έχουν αυτό-ανακηρυχτεί κριτές της κοινωνίας, ονομάζοντας συλλήβδην κάθε πατριώτη ως εθνικιστή, ακροδεξιό, φασίστα και άλλα φαιδρά. Στις προτροπές τους να γυρίσουν όλοι όσοι αντιδρούν στην λαθροεισβολή στον βόθρο που τους έβγαλε απαντάμε με τη σειρά μας. Καλό θα είναι να γυρίσετε εσείς στον πάτο της βρωμερής ψυχής σας και στα σκοτάδια της κομπλεξικής σας ύπαρξης. Μέσα στον μισθανθρωπισμό της αριστερής υποκουλτούρας με την οποία δηλητηριάζετε δεκαετίες τώρα την Ελλάδα.

ΥΓ. Στις αηδίες του κάθε νάρκισσου και ματαιόδοξου μπαρούφα για διακομματικό μνημονιακό εθνικισμό!! απαντάμε. Φάτε τώρα που είστε στη βουλή για πρώτη και τελευταία φορά.

ΥΓ2. Στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να ζήσει με όλους τους λαθρομετανάστες απαντάμε. Καλό ταξίδι της ισλαμικές χώρες όπου σίγουρα θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις νεοαριστερές αηδίες σας για φεμινισμό, ισότητα, αλληλεγγύη και λοιπές πολιτιστικές μαρξιστικές βλακείες. Τη συνέχεια δεν τη φαντάζεστε ούτε στους χειρότερους εφιάλτες σας.

ΥΓ3. Στους ΚΚΕδες που βρίσκουν την διαδικασία αποτροπής των εισβολέων απάνθρωπη προτείνουμε να πάνε ταξίδι αναψυχής σε κάποιο πρώην σοβιετικό γκουλάγκ, να ανάψουν ένα κερί στις ψυχές των εκατομμυρίων δολοφονηθέντων από τους ψυχασθενείς πάτρωνές τους και να μην ξαναγυρίσουν.