ΤΟ ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ 

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το ξεσάλωμα των αριστερών παρακρατικών και χαϊδεμένων παιδιών των διαφόρων πολιτικών μορφωμάτων μετά τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν διάφοροι ιδεολογικά παραπληγικοί στο σταθμό μετρό της ακρόπολης. Προχωρώντας σε φθορές και αναγραφή συνθημάτων έχυσαν και πάλι το δηλητήριο που τυραννάει τα μυαλά τους προβαίνοντας σε στήριξη όλων αυτών που προσπαθούν συντονισμένα και με ανυπολόγιστες συνέπειες να εισβάλουν μαζικά από τα ανατολικά μας σύνορα. 

Τα άθλια αυτά υποκείμενα, χαμένα στη θολούρα ενός μυαλού που προκαλούν οι διάφοροι παρακμιακοί δημοσιογράφοι αριστερών φυλλάδων, στηρίζουν τη λαθρομετανάστευση και εχθρεύονται μόνιμα τους Έλληνες χαρακτηρίζοντας τους φασίστες, ρατσιστές, χρησιμοποιώντας τις ίδιες περιορισμένες λέξεις του θλιβερά μικρού λεξιλογίου που γνωρίζουν. Ο ρόλος τους, αν δεν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα, θα μπορούσε να ήταν και κωμικός, όμως οι καταστάσεις επιβάλουν την παραδειγματική τους τιμωρία. Πέραν αυτού οι διαφημιζόμενες πολυπληθείς προσαγωγές που έγιναν συλλήψεις και τελικά θα γίνουν αποχωρήσεις (ίσως και με ταξί πληρωμένα από το κράτος) δεν σημαίνουν τίποτα άλλο παρά την αφελή αντιμετώπιση από μια κυβέρνηση που τιμάει τους αγώνες τους και σφιχταγκαλιάζεται στα δημοτικά συμβούλια της πρωτεύουσας με τους εκπροσώπους τους. Παράλληλα οι ίδιοι χαρακτηρίζουν συλλήβδην τους ακρίτες κατοίκους που υπερασπίζονται τη Γή τους από τη λαθροεισβολή ως παρακρατικούς φασίστες, τάγματα εφόδου, ναζιστές και γιατί όχι freikorps, αναζητώντας τη δική τους κόκκινη Ρόζα μέσα από τις δυστυχισμένες γυναίκες που τους αρπάζουν τα παιδιά οι διάφοροι τζιχατζιστές, βιαιοπραγώντας πάνω τους ώστε να παίξουν με τις ευαισθησίες ενός ολόκληρου λαού. 

Μέσα στη γενικότερη παρακμή η ‘’λαοφιλέστατη’’ κυβέρνηση πέρασε ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο όπου τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα αυξηθούν στα 68 χρόνια το 2024, στα 69 το 2036 και στα 71 το 2057, ελέω της υπογεννητικότητας και της μείωσης των γεννήσεων. Κακές γλώσσες λένε πως η αναλογιστική μελέτη του νέου ασφαλιστικού προβλέπει την μείωση του πληθυσμού από 10.729.000 έλληνες το 2018 σε 8.453.000 το 2070. Με βάση τα ανωτέρω δεν πρέπει να προκαλεί καμία εντύπωση στους πατριώτες ψηφοφόρους της ΝΔ η πολιτική γενοκτονίας που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια,  αλλά και των αριστερών με την κατ’ επάγγελμα λαθρο-λαγνεία τους που προσπαθούν να υλοποιήσουν το όραμα για μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Καμία στήριξη λοιπόν στην οικογένεια και στις νέες γεννήσεις Ελλήνων παρά φθηνό εργατικό δυναμικό από τους πληβείους του Ισλάμ, νομίζουν οι γελοίοι πως οι σημερινοί προλετάριοι του Ισλάμ θα αποτελέσουν το δυναμικό που χρειάζονται για την επανάσταση τους.

Στο ζοφερό μέλλον και στον εθνικό ευνουχισμό που προσπαθούν όλοι τους να προκαλέσουν απαντάμε με μια φωνή. Λαϊκός Εθνικισμός-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ.