ΣΣΣΣΣΣΤ! ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ… ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝ… «ΑΚΟΥΣΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ», ΑΛΛΑ 73 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΗΡΘΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΦΟΔΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗΣ!

Για «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα» στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προειδοποιούσε η μετεωρολογία για χθες, λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, τα δε καράβια της γραμμής ταξίδεψαν σχεδόν στα όρια του απαγορευτικού απόπλου.

Παρόλα αυτά, 73… θαρραλέα «προσφυγάκια, αψήφησαν τις κάκιστες καιρικές συνθήκες και τις δυνάμεις… αποτροπής των… ενδόξων φρουρών των συνόρων μας, κι αποβιβάστηκαν σε δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, «την Τετάρτη 4/3 αποβιβάστηκαν 41 πρόσφυγες και μετανάστες στο Φαρμακονήσι και 32 στην Κω. Επίσης δεν υπήρξε καμία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης». Άρα, τα… σαΐνια του Λιμενικού εντόπισαν τους λαθρομετανάστες αφού είχαν βγει στις ακτές!

(ΥΓ): Σσσσσσσσσσσσστ, μην το μάθουν οι… πατριωταράδες ότι αποκαλύπτουμε το φιάσκο της «προστασίας των συνόρων» και της… «αποτροπής» στο Αιγαίο, γιατί θα μας πουν… «ακούσιους πράκτορες του εχθρού»!