ΣΚΛΗΡΟΣ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ! ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ… ΟΡΜΠΑΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ… 13 ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ!

Ο Κούλης είναι σκληρός! Πολύ σκληρός! Κι έχει… μέταλλο – όπως είπε κι ο καραγκιοζάκος ο Μπογδάνος! Να το δείτε, πως θα εξελιχθεί σε… Όρμπαν της Μεσογείου!

Δε λέει μόνο λόγια, λοιπόν, ο… μπαρουτοκαπνισμένος στρατάρχης μας, φον Μητσοτάκεν. Προχωράει και σε έργα! Έτσι, συνεπής με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και τη… σκληρή γραμμή που αποφάσισε ν’ ακολουθήσει στο λαθρομεταναστευτικό, προχωράει σε… μαζικές απελάσεις!

Να, σήμερα απελαύνει… δεκατρείς (13) νοματαίους, 12 άνδρες και μια γυναίκα, που θα αναχωρήσουν από το λιμάνι της Μυτιλήνης για το λιμάνι του Δικελί, σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκιάς.

Δηλαδή, το… ένα τέταρτο μιας βάρκας!

Κι όπως υπερηφάνως έγραψε σήμερα ένα από τα διαδικτυακά του φερέφωνα, μέσα σ’ ένα δίμηνο και βάλε, δηλαδή από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, έχουν απελαθεί 126 λαθρομετανάστες – δυόμιση βάρκες!!!

Αν το δούμε… στατιστικά το θέμα, εφόσον στο δίμηνο απελαύνει 126, με λίγη προσπάθεια και καλή θέληση μέσα στο 2020 μπορεί να φτάσουμε και τις… χίλιες απελάσεις! Και μη νομίζετε πως το νούμερο αυτό απέχει πολύ από τις 10.000 απελάσεις που έχει βάλει στόχο. Τι 1.000, τι 10.000; Ένα… μηδενικό είναι η διαφορά τους! Κερδάμε αδέρφια! 

(ΥΓ): Μωρέ βαστάτε τον, τον λεβέντη, γιατί έχει πάρει μεγάλη φόρα!