ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ;

Ως γνωστόν, η κυβέρνηση των Κούληδων ήρε για έναν μήνα το δικαίωμα της υποβολής αιτήσεων ασύλου των λαθρομεταναστών που έχουν ήδη εισέλθει από την 1η Μαρτίου και αυτών που θα εισέλθουν στη χώρα μας μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός.

Υποτίθεται βέβαια, πως όλοι αυτοί –πάνω από 1.500, μέχρι στιγμής σε νησιά και Έβρο- θα απελαθούν μέσα στον Μάρτιο. Το γράψαμε εκατό φορές και το ξαναγράφουμε και πάλι –γιατί δουλεύει πολύ παραπληροφόρηση- πως η απέλαση όλων αυτών είναι ΑΔΥΝΑΤΗ, διότι αφενός μεν η Τουρκία δεν πρόκειται να τους δεχθεί πίσω και αφετέρου δε, δεν υπάρχει συμφωνία επανεισδοχής της Ελλάδος με τις χώρες προορισμού τους (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σομαλία, Συρία, Ιράκ, κ.τ.λ.). Η μόνη περίπτωση για να «απελαθούν», είναι με τη… θέλησή τους, αν ζητήσουν να ενταχθούν στα προγράμματα εθελούσιας επιστροφής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Αλλά δεν είναι κορόιδα, δεν έφτασαν μέχρις εδώ για να γυρίσουν πίσω!

Τι μέλει γενέσθαι; Θα περάσει ο μήνας και θα υποβάλλουν αίτηση ασύλου μόλις θα μπει ο Απρίλιος και θα έχει αρθεί το μέτρο της απαγόρευσης! Κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Κούληδες, γι’ αυτό ήραν το δικαίωμα υποβολής αιτήσεων ασύλου μόνο για ένα μήνα κι όχι επ’ αόριστον, όπως θα ήταν το σωστό! Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να εμπαίζουν την ελληνική κοινωνία, με την πολύτιμη βοήθεια των ΜΜΕ και διάφορων κυπιτζήδων με ψευδώνυμα* που λυμαίνονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανιζόμενοι ως «πατριώτες» που δήθεν τώρα «συστρατεύτηκαν στην εθνική προσπάθεια της υπεράσπισης των συνόρων» και παπαγαλίζουν την προπαγάνδα των Κούληδων. 

*Για να εξαφανιστούν μόλις θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και να επανεμφανιστούν αργότερα με νέα… πατριωτικά ψευδώνυμα, για φακέλωμα των ακολούθων τους και χειραγώγησή τους!