ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΣΤΗΝΟΥΝ ΝΕΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ!

Στην δημιουργία νέου γιγαντιαίου hotspot, στο οποίο θα οδηγηθούν όλοι οι λαθρομετανάστες που μπήκαν στο Ελλαδιστάν μετά την 1η Μαρτίου (ουκ ολίγοι, περίπου 1.500 που έχουν μπει στα νησιά, συν περίπου 300 που έχουν μπει στον Έβρο, μέχρι στιγμής…), προχωράει άμεσα η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το νέο hot spot θα γίνει στην Ροδόπολη Σερρών, στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Βασιλειάδη, ενώ προς κατευνασμό της κοινής γνώμης διαρρέεται ότι στόχος της κυβέρνησης είναι οι λαθρομετανάστες «να επαναπατρίζονται άμεσα στις χώρες καταγωγής τους». Πρόκειται για ΨΕΥΔΟΣ, καθώς η απέλαση των συγκεκριμένων λαθρομεταναστών είναι πρακτικώς ΑΔΥΝΑΤΗ! Κι είναι αδύνατη, διότι πρώτον η Τουρκία δεν πρόκειται να τους δεχθεί πίσω, αλλά ούτε και οι χώρες προέλευσής τους, καθώς δεν υπάρχει συμφωνία επανεισδοχής της Ελλάδος μ’ αυτές τις χώρες – Πακιστάν, Αφγανιστάν, Συρία, Ιράκ, Σομαλία, κ.λπ.

Οπότε, η κυβέρνηση κοροϊδεύει την τοπική κοινωνία, ότι δήθεν θα μείνουν εκεί για λίγες μέρες και μετά θα επανέλθει η… κανονικότητα, ενώ η αλήθεια είναι πως θα μείνουν για πάντα! Κι αν γίνει εκεί μια «βάση», μετά την εγκατάσταση των πρώτων θα’ ρχονται συνεχώς κι άλλοι, μέχρι που η Ροδόπολη θα γίνει η νέα Μόρια! Επειδή δε οι κάτοικοι είναι απόγονοι Ποντίων προσφύγων από τα Σούρμενα, θα πέσει γερή προπαγάνδα, με το επιχείρημα «μη μιλάτε γιατί και οι πρόγονοί σας ήταν πρόσφυγες»! Επίσης, κρίθηκε από τους Κούληδες, ότι επειδή στην περιοχή πλειοψηφεί η ΝΔ, είναι «δικοί μας» και δε θα αντιδράσουν! 

Οι κάτοικοι της Ροδόπολης και της ευρύτερης περιοχής, ας αντιδράσουν εδώ και τώρα στο χαμό τους, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά!