ΚΟΥΛΗΣ: «ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ»… ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ’ ΡΘΕΙ ΤΟ 1.000.000 ΑΠ’ ΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;

Μόνιμη επωδός των δημοσιογραφικών παπαγάλων της Νουδούλας και των κυπιτζήδικων μηχανισμών της παραπληροφόρησης, είναι ότι τα «προσφυγάκια» που τις τελευταίες ημέρες «πολιορκούν» τον Έβρο δεν είναι «προσφυγάκια» διότι δεν προέρχονται από την Ιντλίμπ της Συρίας. Την ίδια διαπίστωση έκανε χθες και ο… στρατάρχης Κούλης από τον Έβρο: «Οι δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων που προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα δεν έχουν σχέση με την Ιντλίμπ…».

Τι εννοούν οι «ποιητές» της «εθνικοφροσύνης»; Μήπως, ότι όταν θα πλακώσουν στα σύνορά μας τα «προσφυγάκια» απ’ την Ιντλίμπ, θ’ ανοίξουν τα σύνορα και θα τα καλοδεχτούν;

Πάντως, προ εβδομάδος περίπου, η εγκυρότατη συστημική γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, προέβλεψε ότι τους επόμενους μήνες η Ελλάδα θα δεχθεί κύμα ενός εκατομμυρίου «προσφύγων» απ’ την Ιντλίμπ, ως τελικός τους προορισμός – σε αντίθεση με το 2015, που ήταν απλά χώρα διέλευσης προς τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και κυρίως την Γερμανία! Σας θυμίζουμε το δημοσίευμα, για… ν’ ανατριχιάσετε:

«Η πίεση αυξάνεται. Οι μάχες γύρω από την Ιντλίμπ στη Συρία αναγκάζουν σχεδόν 1 εκατομμύριο κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να κινηθούν προς τα τουρκικά σύνορα. Από εκεί οι προσφυγικές ροές ενδέχεται να φθάσουν τους επόμενες μήνες στην Ελλάδα. Πρόσφατα ο Γερμανός υπ. Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ προειδοποιούσε ότι θα «βιώσουμε ένα δεύτερο 2015». Αν πραγματοποιηθεί η πρόγνωση του Γερμανού υπουργού, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ανθρωπιστική καταστροφή χωρίς προηγούμενο. Διότι σε αντίθεση με το 2015, όταν για τους πρόσφυγες η Ελλάδα ήταν απλά χώρα διέλευσης, τώρα η Ελλάδα είναι πλέον τελικός προορισμός».