ΓΑΒ, ΓΑΒ! ΜΕ… ΣΚΥΛΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

Ξεπερνά κάθε όριο φαιδρότητας η προπαγάνδα των παλιάτσων της «εθνικοφροσύνης», οι οποίοι υποτίθεται πως φυλάνε τα θαλάσσια σύνορα της χώρας «με κάθε τρόπο και κάθε μέσον» – όπως πομπωδώς δήλωσε το Σάββατο το βράδυ το νούμερο ο Πλακιωτάκης, και τις δύο επόμενες μέρες αποβιβάστηκαν στα νησιά 1.500 «προσφυγάκια»! 

Ιδού η σχετική είδηση που «διέρρευσαν» στην δημοσιογραφική τους παπαγαλία οι Πλακιωτάκηδες, περί επιστράτευσης… σκύλων:

«Ολοένα και αυξάνεται η φύλαξη των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επιστρατεύει ακόμη και στρατιωτικούς σκύλους στις ακτές των νησιών. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Χίος, αφού στις ανατολικές ακτές του κεντρικού και νότιου τμήματος του νησιού έχουν τεθεί σε εφαρμογή περιπολίες από στρατιωτικούς μαζί με σκύλους.

Έχουν επίσης τη δυνατότητα να προειδοποιήσουν στο Συνοδό – Εκπαιδευτή τους με γρυλλισμούς γαύγισμα ή σιωπηλό συναγερμό, εάν καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά ή αντιληφθούν ανθρώπινη παρουσία σε περιοχή που δεν θα έπρεπε».

Έλεος, κοπρόσκυλα «εθνικόφρονες»! Το πρόβλημα δεν είναι να εντοπιστούν τα «προσφυγάκια» όταν αποβιβάζονται στις ακτές –δεν κρύβονται άλλωστε, κι όταν αργεί να τους εντοπίσει το Λιμενικό παίρνουν οι ίδιοι τηλέφωνο στο 112!- αλλά να μην μπορούν να αποβιβαστούν στις ακτές! Αφήστε, λοιπόν, τις επικοινωνιακές στρακαστρούκες και σταματήστε τους αν τολμάτε πριν πατήσουν σε ελληνικό έδαφος!