ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ… «ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ» ΚΑΙ «ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΝ» ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ!

Έναν τεράστιο και πρωτόγνωρο μηχανισμό προπαγάνδας έχει στήσει το κάθαρμα ο Μητσοτάκης και η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο!

Σήμερα, λοιπόν, και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, 73 «προσφυγάκια» έχουν περάσει επί ελληνικού εδάφους στον Έβρο (σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία έχουν φτάσει τους 100) και σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ «έχουν γίνει τουλάχιστον 73 συλλήψεις για παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια και σχηματίστηκαν οι σχετικές δικογραφίες».

Ταυτοχρόνως, τα ΜΜΕ διακινούν την είδηση ότι τα «προσφυγάκια» που πέρασαν στο ελληνικό έδαφος από τον Έβρο μέχρι το Σάββατο το πρωί και «συνελήφθησαν» από τις αρχές, «δικάστηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου Ορεστιάδας και καταδικάστηκαν σε 3,5 χρόνια φυλάκιση».

Ακούει και διαβάζει, λοιπόν, το κοινό περί των συλλήψεων, των δικογραφιών και των καταδικών σε τόσα χρόνια φυλάκισης και νομίζει πως όποιο «προσφυγάκι» καταλαμβάνεται να έχει εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, πάει… φυλακή. Πρόκειται για ΨΕΥΔΟΣ των καθαρματικών παπαγάλων του Μητσοτάκη!

Η διαδικασία είναι η εξής: αρχικά, τα «προσφυγάκια» που «συλλαμβάνονται» οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, στο οποίο όντως σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος τους για παράνομη είσοδο στη χώρα και κρατούνται. Υποβάλλουν αίτημα πολιτικού ασύλου, οδηγούνται στο αυτόφωρο όπου δικάζονται για την παράνομη είσοδο, αναστέλλεται η όποια ποινή τους επιβληθεί εφόσον είναι «αιτούντες άσυλο» και στη συνέχεια τους αμολάνε στο πλησιέστερο hot spot (της Θεσσαλονίκης), όπου βρίσκουν στέγη, τροφή και τα σχετικά επιδόματα και τέλος, κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας!

Πιθανότατα δε, αυτοί που πιάστηκαν μέχρι το πρωί του Σαββάτου, λιάζονταν σήμερα σε κάποια πλατεία της Θεσσαλονίκης! 

Αυτά για να μη μας δουλεύουν τα κοπρόσκυλα οι «εθνικόφρονες» και τα παπαγαλάκια τους!