ΠΟΙΕΣ «ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ» ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»;

Παρά το γεγονός ότι χιλιάδες στρατιώτες και αστυνομικοί έχουν παραταχθεί στον Έβρο –σε τρεις διαδοχικές γραμμές ελέγχου- και εμποδίζουν την είσοδο των χιλιάδων λαθρομεταναστών που πολιορκούν τα σύνορα, κάποιοι εκ των πολιορκητών κατάφεραν να περάσουν.

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση, αυτοί που πέρασαν σε ελληνικό έδαφος ήταν 66 την Παρασκευή και 70 το Σαββάτο – αν και η δική μας πληροφόρηση επιμένει ότι ήταν πολλοί περισσότεροι. Ωστόσο, το θέμα αυτής της ανάρτησης δεν έχει σχέση με τον αριθμό των πολιορκητών που κατάφεραν να εισέλθουν στην Ελλάδα, αλλά το τι προβλέπεται γι’ αυτούς στη συνέχεια…

Σύμφωνα με την κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της (δηλαδή σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ, με ελάχιστες εξαιρέσεις…): «οι 136 που εισήλθαν παράνομα από σημεία της ελληνοτουρκικής μεθορίου πέραν της οριογραμμής του τελωνείου, συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους».

Μόνο ότι τους έκλεισαν σε… φυλακή δεν είπαν «εθνικόφρονες» και παπαγαλάκια, αλλά αυτό άφησαν να εννοηθεί από τους ανήξερους πολίτες, για να κάνουν εντύπωση!

Ποια είναι η αλήθεια που μας κρύβουν οι κάργιες; Ότι μετά τη «σύλληψη» και την «εις βάρος τους δικογραφία», τα πολύ καλά δασκαλεμένα «προσφυγάκια» καταθέτουν αίτημα ασύλου, κατόπιν μεταφέρονται στο πλησιέστερο hot spot (περιοχή Θεσσαλονίκης), όπου αφήνονται ελεύθεροι, βρίσκουν εκεί στέγη και τροφή και εν συνεχεία κυκλοφορούν ανάμεσά μας!