ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» – ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΜΕΛΗ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ τα τρολάκια των 0,60 ευρώ το σχόλιο όλες αυτές τις ημέρες συκοφαντούν τους αγωνιζόμενους κατοίκους της Λέσβου και της Χίου και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να τρολάρουν αδιάκοπα από την… Μύκονο, όπου έχουν πάει για τριήμερο, οι κάτοικοι της Λέσβου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, βουλώνοντάς τους τα απύλωτα στόματα!

Έτσι, εκτός από τους κατοίκους της Λέσβου που απέκλεισαν την μεταφορά των νεοεισελθέντων στην Μόρια για καταγραφή και αίτηση ασύλου, κλείνοντας το δρόμο που οδηγεί εκεί, κάτοικοι της Θερμής και της Παναγιούδας έχουν μπλοκάρει το λιμάνι της Θερμής, μην επιτρέποντας την αποβίβαση βάρκας με «προσφυγάκια» που οδηγήθηκε εκεί από σκάφος του Λιμενικού. Στη βάρκα επιβαίνουν περίπου 50 «προσφυγάκια» και μέλη ΜΚΟ.
Νωρίτερα, οι αγανακτισμένοι κάτοικοι προπηλάκισαν την επικεφαλής του γραφείου Λέσβου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ενώ έχουν προπηλακιστεί και δημοσιογράφοι και φωτογράφοι διεθνών ΜΜΕ, αλλά και η δημοτική σύμβουλος Μυτιλήνης επικεφαλής της κουκουέδικης «Λαϊκής Συσπείρωσης» η οποία αποπειράθηκε να παρέμβει για να αποβιβαστούν τα «προσφυγάκια».

Τρολάκια του προδότη Μητσοτάκη, συνεχίστε να κουνάτε τους τροφαντούς κώλους σας στη Μύκονο και μην πιάνετε στο βρωμόστομά σας τους αγωνιζόμενους Έλληνες!