ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ! ΑΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

«Εκεί που θα πάτε, θα φέρεστε σαν σε κατεχόμενη περιοχή», ήταν η εντολή του Μητσοτάκη στο αληταριό που φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα αστυνομικού και το εθνόσημο, παριστάνει τις… «Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης»!

Το είπε και το’ καναν!

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αφορμή, αλήτες των ΜΑΤ σταματούσαν διερχόμενα αυτοκίνητα στο Αίπος της Χίου, κατέβαζαν κάτω τους οδηγούς, τους χτυπούσαν κι έσπαζαν τα αυτοκίνητά τους, σαν κοινοί χούλιγκανς! Προφανώς, το αληταριό του Μητσοτάκη –το οποίο ντροπιάζει τον απλό Έλληνα αστυνομικό που δίνει καθημερινά τη μάχη κατά του εγκλήματος στο πεζοδρόμιο, με κίνδυνο της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας!- θέλησε μ’ αυτό τον τρόπο να πάρει εκδίκηση για την αντίσταση που συνάντησε από τον λαό της Χίου!

Επιπλέον, με αυτές τις πρωτοφανείς στα χρονικά αλήτικες ενέργειες, η χούντα Μητσοτάκη θέλει να τρομοκρατήσει τους Έλληνες, για να μην αντιδράσουν όταν θα στήνει σ’ ολόκληρη τη χώρα hotspots, στα πλαίσια του σχεδίου εποικισμού της από αλλοεθνείς, αλλοφύλους και αλλοθρήσκους!   

Το μόνο που θα καταφέρει με τα αίσχη των πραιτωριανών του το κάθαρμα ο Μητσοτάκης, είναι να ενταθεί η λαϊκή οργή και να τον γκρεμοτσακίσει από την εξουσία μία ώρα αρχύτερα! Ας συνεχίσει έτσι, λοιπόν!